Уебсайт на “Диабет и предиабет”

Уебсайтът ще разказва за целите, дейностите и кампаниите на сдружението. Мисия: Ние работим, за да имат хората с предиабет шанса никога да не станат диабетици, а диабетиците – да живеят достойно и без усложнения.
Цели: подобряване качеството на живот на деца, младежи и възрастни с диабет, намаляване на риска от тяхното социално изключване, насърчаване на социалната им и професионална реализация, подобряване на достъпа до лечение, диагностика, ресурси и обучение за хората с диабет в по-малки населени места.
Дейности: информационни, фондонабирателни и застъпнически кампании, скрининги за диабет, обучения, уъркшопи „Ролята на физическата активност“, ивенти „Парад на доброволчеството“. Семинари за родители на деца с диабет, групи за взаимопомощ за родителите, лагери за деца с диабет. Тренинги и консултации за млади диабетици, срещи на учениците от класове, в които има деца и младежи диабетици с лекари и психолози. Уебинари за обучение на диабетици и доброволци, стриймване и броудкастинг на важни събития, свързани с диабета. Кръгли маси, срещи с отговорни лица за реформиране на политиките. Акции за солидарност с хората с диабет, в която в един и същи ден по едно и също време се включват над 1000 наши доброволци от 20 града. Организацията е в основата на 4 мрежи – за доброволчество, за пациентски права, за работа с уязвими групи и “Диабетна коалиция”, която защитава правата на хората с диабет, особено на тези с по-малки възможности, произтичащи от здравословни и други проблеми.
Организацията е в основата на 4 мрежи – за доброволчество, за пациентски права, за работа с уязвими групи и “Диабетна коалиция”, която защитава правата на хората с диабет, особено на тези с по-малки възможности, произтичащи от здравословни и други проблеми.

wpcf-probono-purposes:
pb-npo
wpcf-probono-names:
Мариана Александрова
wpcf-probono-organization:
Сдружение "Диабет и предиабет"
wpcf-probono-email:
prolidiabet1@abv.bg
wpcf-probono-phone:
0886 39 35 61
wpcf-probono-upload:
https://bdg.bg/app/uploads/2016/12/Site-DiP.doc
wpcf-probono-reference:
www.bg-patients.info www.capacity.npo.bg
wpcf-probono-deadline:
1488240000
wpcf-probono-file-format:
сайт
wpcf-probono-repeatability:
pb-single
ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507037534

Съобщения