Черен Списък за Дизайн Клиенти

Черен Списък за Дизайн Клиенти

Здравейте колеги,

От много години се коментира в нашата общност, че трябва да има място, на което да се подават и публикуват сигнали за некоректни клиенти.
Стартираме тази страница с тази цел на 2022 12 09.
Списъкът тепърва се изгражда, така, че имайте търпение.

Кой може да го види?
Само членове, които поддържат BDG с PRO членство. След като са се логнали – те ще могат да видят списъка, подобно на другото заключено съдържание в сайта (видеа, промоции и др.)

Как да добавя некоректен клиент?
Некоректните клиенти се добавят ръчно след дискусия с някой от модераторите на някоя от месечните ни срещи, където се разказва конкретния случай и се проверяват детайлите. Добавят се само клиенти, които са екстремни некоректни платци (“пържат” дизайнери и агенции).

Само тези, които са PRO BDG членове (и са се логнали в системата) могат да видят съдържанието в тази страница ↓


 

 


ВАЖНИ БЕЛЕЖКИ:
Тази страница е изготвена по молба на конкретни БДГ членове и НЕ е предвидена за публично ползване. Това е и причината списъкът да е скрит за обикновения интернет потребител и да е достъпен само за много тясна общност от конкретни заинтересовани страни. Информацията на тази страница е с образователен характер (както цялото съдържание на BDG.bg) и няма за цел да представлява официален правен съвет за това кой с кой да прави бизнес.

 

 

custom_permalink:
blacklist