Реклама в BDG

Българска Дизайн Група е мястото за вашата реклама ако искате да таргетирате дизайнери. Дизайн курсове, дизайн софтуер, джаджи, хостинг, клауд услуги, принт услуги, материали за дизайн и др. са нещата, които интересуват аудиторията на сайта.

Рекламата може да се случи на 4 места:

  1. на самия сайт ( достъпен от всякакви устройства! )
  2. във фейсбук групата ( 11000+ потребители )
  3. в други социални канали ( instagram, twitter, linkedin, пр.)
  4. на дизайн събития
  5. дизайн подкаст ( не е активен )

Част от по-конкретните възможности са :

Планът е всички приходи от реклама да отиват за организация на събития, подобряване на сайта, посрещане на административни разходи и като цяло поддръжка на самата група.

Рекламирайки в БДГ, вие инвестирате в българската дизайн сцена и създаването на кадри за вашето студио, фирма или продукт. Онлайн групата, уебсайта и месечните срещи се администрират на доброволни начала. Всяка финансова подкрепа е от значение. 

* Facebook : aктивните членове, които постоянно споделят полезни ресурси с другите участници в БДГ имат правото да публикуват комерсиални постове безплатно. За повече информация – вижте правилата в самата facebook група.

Пишете на email info@bdg.bg сега!

 

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507025897

2 Коментара

  1. Pingback: Цени на публикуване на дизайн обяви за работа - Bulgarian Design Group

  2. Pingback: За какво се харчат парите от членския внос - Bulgarian Design Group