20% отстъпка на Tinkov шрифтoве за членовете на БДГ

Поредният партньор, който се включва в партньорската инициатива на „Българска дизайн група“ е Радомир Тинков. Той е професионален създател на шрифтове с опит в графичния дизайн, уеб дизайна и проявява истинска страст към шрифответе. Той е член на “Българска дизайн група” и освен опита си, споделя с другите членове на групата атрактивни отстъпки за неговите проекти.

Отстъпка за шрифт на Радомир Тинков

През 2015 г. Радомир успява да пусне на пазара първия си голям проект, който е достатъчно разработен, за да служи за проекти от различен тип. Името му е Qanelas (Канелас) – модерен и гротеск шрифт, който се състои от 20 начертания. Може да бъде разгледан на страницата му в MyFonts, а отстъпката за закупуване на целия пакет в момента е -80%.

Официалните членове в BDG.bg могат да се възползват и от 20% постоянна отстъпка на всички негови шрифтове, които не са в промоция. Инструкции за това в карето по-долу ( видимо е само ако сте логнати в сайта с профила си! )

Страницата за регистрация в BDG и плащане на членски внос е достъпна от тук.

Радомир Тинков прави първите си стъпки в разработване и дизайн на шрифтове през 2008 г. Благодарение на платформата Behance той осъществява контакт със Светослав Симов от Фонтфабрик и двамата успяват да намерят общ език в типографията. След това продължително време се занимава с графичен дизайн и уеб дизайн, докато през 2014 г. отново пътят му се пресича със Светослав Симов и се присъединява към Фонтфабрик. От тогава Радомир Тинков се занимава професионално с типография.

Отстъпка шрифт "Канелас" за членове на БДГ

За участието си в партньорската програма на „Българска дизайн група“ Радомир споделя:
„С удоволствие се включвам в инициативата да се помага по всякакъв начин на дизайн обществото в България и пожелавам много успешни проекти на всички колеги дизайнери. Имам още много идеи, които смятам да реализирам занапред и които също ще споделя с вас.“

Можете да разгледате списъка с всички партньори на БДГ тук. За нови партньори на групата можете да се информирате като периодично проверявате блога.

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на info@bdg.bg.

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507130647
custom_permalink:
%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0-20-%D1%88%D1%80%D0%B8%D1%84%D1%82-%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%B4%D0%B3

Вашият коментар