Localancers – директория за фрийланс работа с 20% отстъпка

Localancers е идея, чийто генезис започва през 2011 г. В основата й стои възможността всеки графичен дизайнер, програмист или копирайтър да осъществи контакт с нови клиенти и партньори във всяка точка на света. Специалистите от сферата на дизайна се отличават с червен щит, а клиентите, които търсят кадри – с черен. С други думи Localancers е лесен начин за един графичен дизайнер да каже примерно „Аз съм в града, правя този този дизайн, това е моята тарифа и т.н.“. Задължително условие за регистрацията в сайта е дадения потребител да владее английски. Във видеото по-долу може да се види как конкретно става търсенето по работни параметри и дизайн умения:

Graphic Design Freelancers

Няколко месеца след официалното си пускане онлайн, платформата вече има стотици потребители и членовете на „Българска дизайн група“ имат възможността да се присъединят към нея на специални условия. За целта всеки член на БДГ разполага с код, който му дава право да се възползва 20% отстъпка при годишна регистрация:

Кодът е:

Ще видите кода горе ^, само ако сте регистриран член на BDG. Страницата за регистрация в BDG и плащане на членски внос е достъпна от тук.

Обхватът на платформата е глобален. В нея има хора от България, САЩ, Австралия, Южна Африка и др. Като брой регистрации има най-много дизайнери и програмисти. Има също маркетинг специалисти, копирайтъри и други потребители, които се занимават с текстове в интернет. Някой от специалистите участват в повече от една категория. Например дизайнер, който сам си програмира сайтовете.

Има интересен феномен, свързан с позлването на Localancers – хората, които вече са работили известно време на глобално ниво разбират, че локалните алтернативи също могат да бъдат полезни. Всичко това работи за модела на Localancers – the local freelancers. Можете да намерите човек от съседния квартал да работи по вашия сайт, на същия принцип, на който хората търсят кадри в глобален мащаб  – тарифа, умения, портфолио, часова зона и пр. Обратното също работи – някой клиент от Южна Африка може да намери графичен дизайнер от България защото те работят в същата часова зона и имат добра репутация.

В момента на сайта има над 500 специалиста и клиенти от всички континенти. Включително и нарастващо присъствие от САЩ.

Към сайта !

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на info@bdg.bg.

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":10,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507126645
ea_share_count_total:
10
custom_permalink:
%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD-localancers

Вашият коментар