BDG №67 / ВЛАДИМИР ГРЪНЧАРОВ (Elektrick.Me) / 3D Mapping: Мултимедийни технологии

? Сложи ли вече аларма на телефона за BDG дизайн събитията на всяко 11-то число? ;)

Октомври говорим за 3D mapping! Наш гост е Владимир Грънчаров от Elektrick.me – ще споделя от многогодишния си опит като графичен и motion дизайнер, специалист в 3D мапинга на сгради, коли и други интерактивни инсталации.


КОГА: 11-ти ОКТОМВРИ, ПЕТЪК
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: SOHO, София
ВХОД: безплатен, но по желание можеш да ни подкрепиш с PRO членство вместо билет на www.bdg.bg/register
FACEBOOK събитие: https://www.facebook.com/events/399927127359364/

? При липса на места – с приоритет са всички PRO членове на БДГ. Виж как да станеш PRO член в сайта (символична вноска, която ти дава много отстъпки): www.bdg.bg/register
? След събитието по традиция ще продължим за по питие и нетуъркинг в някой от близките барове.
? Можете да задавате вашите предварителни въпроси в коментарите под събитието и ще се постараем да ги отговорим на място.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Владимир Грънчаров е дизайнер и съосновател на Elektrick.Me – студио, специализирано в 3D Projection Mapping. Завършил е инженерен дизайн в Технически Университет София.
Неговата страст към иновациите и функционалния дизайн го водят по пътя на мултимедийните технологии. Сам се определя, като “generalist”. Рядко може да го видите да прави едно и също нещо. Това е една от основните причини в личното му портфолио, както и това на Elektrick.Me, да се видят проекти от 3D Mapping, холограми и сценография до графичен и продуктов дизайн.

Пътят към мултимедийните технологии започва още в тийнейджърските му години, когато с приятели организират “rave” партита, но винаги с голяма страст към декорите и VJ инсталациите. В този период са реализирани едни от първите 3D mapping инсталации в България. Успоредно с това Владимир развива и обучението си като дизайнер. Изкарва стаж в немската автомобилна компания BRABUS, където има реализирани тунинг елементи за някои модели Mercedes-Benz, както и един модел джанта.
Натрупаният опит през тези години преминава в професионално реализиране в сферата на мултимедийните и интерактивни инсталации.

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

www.Ralev.com – корпоративен дизайн и бранд идентичности
www.eDesign.bg – we do web
www.soho.bg – SOHO

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да свързва, подкрепя и обучава българските графични дизайнери.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.

Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

ПОМАГАМЕ СИ ВЗАИМНО:
Ако искаш да станеш PRO член на BDG (срещу символична годишна сума) и да се възползваш от отстъпки към нашите дизайн партньори, видео достъп до изминали дизайн презентации и др. – регистрирай се тук.

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
BDG67-Vladimir-Grancharov-3D-Mapping

Вашият коментар