20% намаление за Total Chaos 2019 Masterclasses

VOLVO, Google, Porsche, Немският изследователски институт за AI, NVIDIA, Intel, Pixar, Zaha Hadid Architects – какво е общото между тях? Всички те ще присъстват с техни представители в рамките на Total Chaos – конференцията за триизмерна компютърна графика, която се организира от българската компания за софтуер Chaos Group за втора поредна година у нас.

Между 16 и 18 май София ще се превърне в столицата на иновациите в сферата на 3D технологиите. В рамките на 3 дена над 1000 участници и над 60 международни лектори ще разкажат за ролята на визуализациите в днешния свят и как те допринасят за успешен бизнес.

Каква е ролята на 3D визуализацията в различните индустрии и тяхното бъдеще? За архитектурата на този въпрос ще отговорят двама от водещите дизайнери в архитектурното бюро, което няма нужда от представяне – Zaha Hadid Architects: “Ще влезем зад кулисите на нашата работа – от малки инсталации до зашеметяващи проекти“. Други представители в този бранш са Foster + Partners, KPF, Kengo Kuma & Associates, WeWork, Woods Bagot and Gensler. Световноизвестни студиа за визуални ефекти ще обсъдят най-новите технолгоии, залегнали в продукции като Captain Marvel и други. Студиото на Nu Boyana за ефекти – Nu Nu Boyana FX and Worldwide FX ще разкрият подробности около работата си за касовия филм Hellboy, сниман у нас. В сферата на рекламата Лий Карлтън от Method Studios ще разкаже за предизвикателствата в 3D сканирането на човешки образ, a Йоанна Иванова от INK споделя своя опит в агенцията. Един от най-тайните светове – този на автомобилната индустрия също ще бъде представен от Volvo, Porsche, като например подготовката за LA Auto Show на най-новото Porsche 911. Представител на игралната индустрия е Явор Яковлиев от Ubisoft (с важна роля в създаването на Assassin’s Creed Origins), който ще бъде един от основните лектори в частта ArtЗа продуктов дизайн ще говорят от Swarovski, сподeляйки за иновативен plug-in, който обединява няколко софтуера, за да подпомогне дизайна на бижута. OTTO – една от най-големите компании за електронна продажба в Европа, ще представят как променят цялостно своя онлайн каталог, използвайки 3D технологии за визуализация. Представители на новите технологии са Пол Дебевеч – старши научен ръководител в Google VR, Стивън Паркър –CTO в NVIDIA.

На първия ден на конференцията, 16 май, ще се проведат 3 мастъркласа, които ще съберат на едно място някои от големите имена във VFX, ArchViz и продуктовия дизайн. Мастъркласовете са целодневни (от , а билетът за тях дава пълен достъп до останалите дни на конференцията.

  • Masterclass 1: Reimagine the future of design
    Когато обединим параметричния дизайн с красотата на фотореалистичният рендеринг възможностите са безкрайни. Този мастърклас е насочен към хората, които искат да надградят уменията си с Rhino и Grasshopper в архитектурата, продуктовия, автомобилния и изобщо всеки аспект на параметричния дизайн. Маргарита Валова ще разкрива работния процез на Zaha Hadid,Carlos Bausa Martinez ще покаже как да анимирате архитектурни параметрични модели, а Jan Kokol от Swarovski ще ви потопи в параметричния дизайн на бижута.
  • Masterclass 2:  Next FX
    VFX топ специалисти обсъждат новите видове предизвикателства и супер тежки сцени в анимацията, VFX и постпродукциите. В този клас ще научите за най-новите туулове и иновативни начини за оптимизация на работния процес от Антон Христов, бивш арт директор на Pixar, Виктор Хюго ( 3D Артист на свободна практика, работил за Марвел) и Хасан Байрамович, който ще разкрие как студио Blur се справя с предизвикателствата за създаване и моделиране на герои.
  • Masterclass 3: Building cinema
    Arch-viz специалисти от Factory Fifteen, WeWork и ERA Urban Planning Architecture ще разкрият своите техники за архитектурни визуализации. Мастърклас 3 ще ви научи на разнообразни кинематографични и нови подходи за визуализиране.

Всички членове на BDG общността могат да се възползват и от активната в момента 20% отстъпка от цената на мастърклас билетите с промо код MC20OFF !. Вземете билет от тук.

Total Chaos 2019 ще се състои на 16-18 май в Sofia Tech Park. Пълна програма на събитието и повече информация за лекциите и мастъркласовете може да намерите тук.

Следете BDG.bg за още интересни дизайн събития и отстъпки. Много потребители предпочитат да получават и месечния бюлетин, за който можете да се запишете тук

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
Total-Chaos-2019-Masterclasses-discount

Вашият коментар