BDG 40 / БРАНИ ЙОТОВ / Приложна аерография – следващо ниво

Лятото е към края си, а най-добрият начин да направите прехода към есенния сезон с нова доза вдъхновение, е с новото BDG събитие.

Този месец събитието е интересно с това, че за първи път от както организираме срещите ще си говорим на тема Аерография. Вярваме, че за да може един дизайнер да стане по-добър специалист, то той трябва да има представа от всички проявления на приложния дизайн, независимо дали те започват или свършват с монитор или както е в случая – с боя. Нещата са взаимно свързани и пъзелът трябва да бъде нареден. Истинско богатство е, че в България има толкова талантливи хора, които са готови да споделят наученото с нас.

С Бранимир Йотов ще поговорим за това, в което е истински добър – приложна аерография. Вижте как е на следващото ниво, като научите повече за изкуството на Брани и предизвикателствата зад него.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Като малък Бранимир е живял в Африка, а след това и в Брюксел. Първите му идеи за рисуване идват от комикси и списания, които се продават в Белгия, както и от пътуванията му по света. Той завършва „реставрация“ в НХА и работи в свое собствено студио по свои проекти. Зад гърба на Брани има стотици нарисувани каски, лонгборди, двигатели, капаци, сноуборди, бутилки, сърфове, мотори, табелки за сватба, стени на стаи и т.н.


After party
:
След самото събиране винаги продължаваме за по бира в близкото заведение ;)

Брани Йотов

Снимка: Николета Петкова

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
Soho.bg – уютен коуъркинг спейс в центъра на София
Raz.bg – платформа за онлайн магазини под наем за дизайнери-крафтъри

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

 

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":72,"like_count":72,"comment_count":0,"total_count":72},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":1,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507109440
ea_share_count_total:
73
custom_permalink:
bdg-40-brani-iotov-airbrush

Вашият коментар