BDG 42 / Живко Димитров / Дизайн за сложни уеб продукти

BDG събитие #42 ще бъде с гост Живко Димитров – професионалист с дългогодишен опит в работата с дизайн на платформи за финансовата индустрия – търговия, оценяне на риск, оптимизиране на портфолио, как се работи със специализирани потребители, които знаят повече от теб, как се прави дизайн не за лесна, а за ефективна ползваемост, с фокус на визуализиации на данни и иновация. Заглавието на лекцията е “Дизайн за сложни дигитални продукти“. Заповядайте и обогатете знанията си.

КОГА: 11-ти ноември
ЧАС:  16:00 ч.
КЪДЕ: Betahaus.bg
ВХОД: безплатен

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Живко Димитров е със страст към дизайна на сложни продукти. В момента той отговаря за дизайна на системата за оценяне на финансов риск в British Petroleum.  Той е основател на дизайн екипа в Телерик и ръководи глобалните дизайн отдели на някои от най-големите инвестиционни банки в света. За себе си твърди, че умее да комбинира опита си от корпоративните и стартъп сфери с дългогодишния си интерес към дизайн и иновации. Повече за неговата работа в бъдеще ще има на сайта му: www.zhivko.com.

After party, Networking & Fun:
След самото събиране винаги продължаваме за по питие и хапване в близкото заведение ;)

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
Betahaus.bg – първият коуъркинг спейс в София
Raz.bg – платформа за онлайн магазини под наем за дизайнери-крафтъри

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

custom_permalink:
bdg-42-dimitrov-design-products

Вашият коментар