BDG 45 / Атанас Вилнер / Дизайн на автомобилни интериори от България

Февруари е месец с много празници, а за членовете на Българска Дизайн Група още повече – месечното събитие на 11-ти февруари ще бъде с гост Атанас Вилнер, който ще ни пренесе в света на интериорния и екстериорен дизайн на автомобили, на шантавите истории с клиенти, на бизнес аспектите от това да управляваш дизайн студио толкова време.
Дейността му и тази на неговия екип е призната отдавна на световно ниво. За нас е чест той да ни гостува. Идваш ли?

КОГА: 11-ти февруари, неделя
ЧАС: 16:00ч.
КЪДЕ: SOHO.bg
ВХОД: безплатен
Виж кой друг ще идва във Facebook Събитието

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Атанас Вилнер е роден и живее в София и се занимава с автомобилен интериорен дизайн. През 1996 г. създава студио Vilner – място, където автомобили от цял свят получават дизайн преобразяване. Стилът на Vilner е разпознаваем на световно ниво и признат от медии като Top Gear, Auto Bild и Jalopnik.com. Той може да се похвали и с работата си върху вътрешния дизайн на модели суперколи. Избран е за дизайнер на на испанската суперкола Tramontana, както и на хърватската компания за спортни автомобили Rimac. Студиото следва философията, че всичко в една кола може да бъде променено, за да я превърне в стилно продължение на нейния собственик – цветни апликации на фаровете, нови емблеми, спортни акценти на волана, изящна бродерия върху седалките, кожена тапицерия върху вратите и тавана, хром върху джантите, фолио върху каросерията и т.н.

Повече за работата на студио Vilner.

ХАПВАНЕ, ПИТИЕТА & NETWORKING
След самото събиране винаги продължаваме за по питие и хапване в близкото заведение ;)


ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
SOHO.bg – SOHO COWORKING
Raz.bg – платформа за онлайн магазини под наем за дизайнери-крафтъри

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

custom_permalink:
bdg-45-atanas-vilner-studio-design-cars

Вашият коментар