BDG 49 / Дарин Димитров / Дизайн на софтуер за дизайнери & Design Systems

Продължаваме Дигиталната UX тема с нещо много интересно.
Дарин Димитров ще бъде лектор и ще разкаже за пресечната точка между дизайна на софтуера за дизайнери и design systems. Опитът му през последните три години е фокусиран върху дизайн системи, react процеси и динамики в средни и големи продуктови екипи. Затова срещата с него ще бъда важна и полезна за всеки, който се занимава професионално с дизайн на дигитални продукти.

КОГА: 11-ти юни, понеделник
ЧАС: 19:00ч.
КЪДЕ: SOHO.bg
ВХОД: безплатен
Виж кой друг ще идва във Facebook Събитието.

*Всички PRO членове имат право на сигурна резервация за месечните срещи на БДГ. Виж останалите плюсове за PRO членовете.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Дарин Димитров е senior product designer в Webflow и работи по софтуер за дизайн и разработка.Опитът му минава през малко студио за продуктов дизайн spacefarm, където работи заедно със съпругата си с фокус върху консултантската дейност. Работил е по продукти, които се използват от НАТО и Американската армия, както и екипът на Smashing Magazine. Основната част от работата му е със стартиращи компании в Силициевата долина. Технически редактор е на първата книга за Sketch и една от първите книги за Adobe XD, гост автор е в Sitepoint и като цяло обича да пише за дизайн и програмиране.

Повече за Дарин Димитров:
http://www.darindimitroff.com
https://webflow.com

ХАПВАНЕ, ПИТИЕТА & NETWORKING

След самото събиране винаги продължаваме за по питие и хапване в близкото заведение.

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
BETAHAUS.BG – Coworking Space Sofia
Raz.bgплатформа за готови онлайн магазини за дизайнери-крафтъри

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

custom_permalink:
bdg-49-darin-dimitrov-design-systems

Вашият коментар