BDG 50 / Георги Костов / Web Design UX. Usability vs. Creative

В разгара на лятото продължаваме с месечните дизайн събития. Юбилейното 50-то BDG събитие отново ще бъде с фокус UX и ще обърне внимание на темата Web Design UX. Гост ще бъде Георги Костов (eDesign), един от “батковците” на българския уебдизайн. С него ще говорим за отношението ползваемост-креативност в дизайна. Заповядайте!

КОГА: 11-ти юли, сряда
ЧАС: 19:00ч.
КЪДЕ: BETAHAUS /ет.2
ВХОД: безплатен
Виж кой друг ще идва във Facebook Събитието.

*Всички PRO членове имат право на сигурна резервация за месечните срещи на БДГ. Виж останалите плюсове за PRO членовете.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Георги Костов е основател и CEO на една от най-успешните уеб агенции в България – eDesign.  Занимава се с уеб технологии от над 20 години и има богат опит в областта на визуална комуникация, уеб дизайн, дигитален маркетинг, програмиране и електронна търговия.

Като част от екипа на eDeisgn той е носител на някои от най-престижните награди за уеб в света – AWWWARDS, THE FWA, Webby Awards, Lovie Awards, CSSDA и др.

Георги е и съосновател, и управляващ съдружник в GombaShop – иновативна SaaS платформа за електронна търговия, която обезпечава успешната дейност на над 1200 електронни магазина в България.

В периода 2012та до 2016та година е член на управителния съвет на Българската Уеб Асоциация. От 2015та е асоцииран член на Международната Академия за Дигитални Изкуства и Наука (IADAS).

Портфолио с проектите на eDesign.

ХАПВАНЕ, ПИТИЕТА & NETWORKING

След самото събиране винаги продължаваме за по питие и хапване в близкото заведение. В случая ще направим и събиране и преди това от 18:00 в бара на Бетахаус (ет.1).

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

www.Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
www.eDesign.bg – we do web
www.Betahaus.bg – Coworking Space Sofia

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

custom_permalink:
bdg-50-georgi-kostov-web-design-ux-usability-creative

Вашият коментар