BDG 51 / Людмил Тренков / Дизайн Образование И Практика В Сащ

На BDG 51 Людмил Тренков сподели ноу-хау от опита си извън България и по-специално от дългогодишната си практика в САЩ. Повече за неговата любопитна биография може да прочетете надолу в текста.
Презентацията беше представена във формат семинар-дискусия на български.

КОГА: 11-ти август, събота
ЧАС: 16:00ч.
КЪДЕ: BETAHAUS /ет.2
ВХОД: безплатен
Виж кой друг ще идва във Facebook Събитието.

*Всички PRO членове имат право на сигурна резервация за месечните срещи на БДГ. Виж останалите плюсове за PRO членовете.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Людмил Тренков е професор по Медия Дизайн в Обединените Арабски Емирства. Завършил е фотография в България, след което е преминал през голяма палитра от образователни структури и нива в САЩ. Людмил има бакалавърска диплома от Otis College of Art and Design и магистратура от Art Center College of Design, които са базирани в Лос Анджелес, Калифорния. Той е участвал като Артистичен Директор и Основател в Web1.0 & Web2.0 стартъпи. От 10 години преподава и разработва педагогика, курсове и учебни програми за визуален u мултимедиен дизайн.

LinkedIn профил на Людмил Тренков.

ХАПВАНЕ, ПИТИЕТА & NETWORKING

След самото събиране винаги продължаваме за по питие и хапване в близкото заведение. В случая ще направим и събиране и преди това от 18:00 в бара на Бетахаус (ет.1).

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

www.Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
www.eDesign.bg – we do web
www.Betahaus.bg – Coworking Space Sofia

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

custom_permalink:
bdg-51-paraleli-obrazovanie-design-praktika

Вашият коментар