BDG 52 / Зинаида Илер / Touch the UX

За есенно-професионално събуждане сме приготвили ударна доза UX от Германия с гост Зина – Зинаида Илер. Проекти за Siemens, BSH, Bosch, Vodafone, BMW, Zeiss и др.

КОГА: 11-ти септември, вторник
ЧАС: 19:00 ч.
КЪДЕ: BETAHAUS /ет.2
ВХОД: безплатен

*Всички PRO членове имат право на сигурна резервация за месечните срещи на БДГ. Виж останалите плюсове за PRO членовете.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Зинаида Илер е възпитаник на Казанлъшката Художествена Гимназия. Завършва „Промишлен дизайн“, а след това продължава обучението си по същата специалност в Художествената академия. След завършване на първи курс е приета в Художествена академия по изкуства и дизайн Burg Giebichenstein, Хале /Заале, Германия, където се дипломира по специалност „Промишлен дизайн“ с фокус UI/UX на електронни програми. От 1995 година живее и работи в Мюнхен.

Започва кариерата си като интерфейс дизайнер в iSYS GmbH. В периода 2002-2006 г. е главен интерфейс дизайнер в designafairs GmbH и отговаря за интерфейса на мобилните телефони на Siemens. През 2007 г. напуска и основава собствена дизайнерска агенция Зиносайн в Германия; през 2016 г. открива и седалище в България. Зина работи в сферата на телекомуникацците, медицинската техника, бяла техника, автомобилната индустрия и много други. Между нейните дългогодишни клиенти са Siemens, BSH, Bosch, Vodafone, 1&1, Telekom, BMW, Dräger, Brainlab, Physiomed, Pentax, Ulrich medical, Zeiss.

zinosign.com – Разгледайте сайтът на Зинаида Илер и повече от нейната работа.


ХАПВАНЕ, ПИТИЕТА & NETWORKING

След самото събиране винаги продължаваме за по питие и хапване в близкото заведение. В случая ще направим и събиране и преди това от 18:00 в бара на Бетахаус (ет.1).

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

www.Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
www.eDesign.bg – we do web
www.Betahaus.bg – Coworking Space Sofia

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

custom_permalink:
bdg-52-zinaida-iler-touch-the-ux/

Вашият коментар