BDG №78 / Мартин Пунчев / Дизайн, образование и 3D

BDG СЪБИТИЕ №78
?  Тази неделя се срещаме отново с Мартин Пунчев – основател на първото училище за дигитални изкуства за развлекателната индустрия в България – CGZEN. Мартин е един от първите гости на БДГ и сега е първият, който каним като гост на месечната дизайн среща за втори път, близо 7 години по-късно, за да сподели от още по-богатия си опит в сферата на концепт арт, илюстрация и 3D моделиране.

КОГА: 11-ти ОКТОМВРИ, неделя
ЧАС: 13:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ, София
ВХОД: Безплатен (препоръчително дарение на място)
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/366480237875092/

?  ЗА ГОСТА
Мартин работи по вълнуващи проекти за компютърни игри (Warner Brothers Games, Kongregate, IGG) и играчки (Blizzard, Fantasy Flight Games). Проекти, които обхващат от концепт арт до финален 3D модел за игра или 3D принт за производство.
Мартин е основател на студиото за дигитални изкуства CGZEN и посвещава времето си в активно преподаване и подпомагане на развитието на дигиталната арт сцена в България.

БЕЗОПАСНОСТ
Подготвили сме голяма зала с дезинфектанти, за да спазим всички анти-епидемични предписания, но ще помогне много ако си носите и маските.

ПОДКРЕПИ ЛЮБИМАТА СИ ДИЗАЙН ГРУПА С ЕДНА “БИРА” ТУК
https://paypal.me/bulgariandesigngroup , за да има още дизайн събития.

?  ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
https://www.Ralev.com – корпоративен дизайн и бранд идентичности
?  https://www.eDesign.bg – we do web
?  https://www.Gemji.com – българската бордова игрова система (скоро в Кикстартър!)
?  https://www.Launchee.space/ (Sofia’s premier space for teaching, workshops and events)

 

+++
Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. Място, на което всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.
Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми. Засягаме както технически познания, така и софт скилс, и “работа с клиенти”.

ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Ако искаш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от % отстъпки към нашите многобройни дизайн партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки – регистрирай се тук:
WWW.BDG.BG/REGISTER

? И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш приятел!

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg-78-martin-punchev

Вашият коментар