BDG №80 / Антон Петров / Автоматизация и дизайн: Трудно ли е да си еднорог?

BDG СЪБИТИЕ №80
?  Като дизайнери, в тези шантави времена, трябва постоянно да измисляме как да сме по-конкурентни и различни. Именно за това решихме за финал на годината да направим една различна тема, за която се говори рядко – “Автоматизация на дизайн”.
Антон Петров (познат на много хора, включително като изключително ерудиран преподавател) ще ни въведе в тънкостите на това от къде да подхванем тази сериозна, но и много отблагодаряваща се тема. Ще разгледаме и пример с член на БДГ, който наскоро автоматизира свой процес.

Ще се съобразим с настроенията в държавата и ще направим това издание ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН (по изключение на 16-тo число), в студио, като ще следим в РЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА ВЪПРОСИ!

КОГА: 16-ти ДЕКЕМВРИ, сряда
ЧАС: 19:00 ч.
КЪДЕ: ЛИНК В БДГ ГРУПАТА
ВХОД: Безплатен
Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1488835281300008

?  ЗА ГОСТА
Антон Петров се занимава с графичен дизайн и DTP повече от 25 години. Интересите му са насочени към управление на цвета, автоматизиране и стандартизиране на процесите, добрите практики. Провеждал е стажантски програми, семинари и обучения по Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign, които са посещавани от над 6000 курсисти. Основател е на “InBar scripts” – студио за разработка на софтуерни автоматизирани решения в областта на дизайна и предпечата.
Обича логически игри и да подрънква на китара или укулеле в свободното си време.

ПОДКРЕПИ ЛЮБИМАТА СИ ДИЗАЙН ГРУПА С ЕДНА “БИРА” ТУК
https://paypal.me/bulgariandesigngroup , за да има още дизайн събития.
Любопитен факт: ако правилно си спомняме – никой никога не е правил БДГ дарение през линка. Ти можеш да си първият!

?  ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
https://www.Ralev.com – корпоративен дизайн и бранд идентичности
?  https://www.eDesign.bg – we do web
?  https://www.Gemji.com – българската бордова игрова система (сега в IndieGoGo!)
?  https://www.Launchee.space/ (Sofia’s premier space for teaching, workshops, and events. RIP Anthony!)

Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. Място, на което всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.
Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми. Засягаме както технически познания, така и софт скилс, и “работа с клиенти”.

ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Ако искаш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от % отстъпки към нашите многобройни дизайн партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки – регистрирай се тук:
WWW.BDG.BG/REGISTER

? И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш приятел!

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg-80-anton-petrov

Вашият коментар