BDG №87 / РОСЕН ДУКОВ / Магията на Photoshop в развлекателната индустрия

BDG СЪБИТИЕ №86 (+ Facebook Live)

?  Това събитие ще ти е изключително интересно поради простата причина, че гостът владее до съвършенство една от най-използваните програми в нашия занаят – Photoshop. Неговата стихия са фото-манипулациите и дигиталните изображения. Разберете повече за Росен и неговите интересни проекти за развлекателната индустрия тази сряда!
КОГА: 11-ти АВГУСТ, сряда
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ
ВХОД: безплатен вход в залата (трябва регистрация, заради ограничените места в залата: https://tickets.evedo.co/…/meet…/bdg-87-rosen-dukow/739/ )

ONLINE: гледайте видео в BDG групата

Линк към facebook събитието:
https://www.facebook.com/events/2949391245303545/?ref=newsfeed
? ЗА ГОСТА
Росен Дуков е разпознаваем и уважаван графичeн дизайнер, не само в България, но и в Европа. Талантлив предприемач и лидер на екип специалисти в Deffecto – успешно криейтив и маркетинг студио. В портфолиото на Deffecto изпъкват множество успешно реализирани проекти в сферата на графичен и уеб дизайн, ню медия, филмова и телевизионна постпродукция и маркетинг в социалните мрежи. Част от клиентите на студиото вече са Coca-Cola, HBO, FedEx, Nestle, World Bank, European Commission, Best Western Hotels и много други.
Росен е и признат художник с четири самостоятелни изложби зад гърба си.
Световно известен с уменията си във сферата на Photoshop и дигиталните манипулации, победител в множество конкурси и носител на призове от iStock, Photoshop Café и др. Автор на ключови визии за български и холивудски кино продукции, музикални обложки и корици на книги.
Публикаци и интервюта с него има в издания на Advanced Photoshop, Photoshop Creative, Photoshop User и други международни специализирани медии.

? ПОДКРЕПИ ЛЮБИМАТА СИ ДИЗАЙН ГРУПА С ЕДНА “БИРА” ТУК
https://paypal.me/bulgariandesigngroup, за да има още дизайн събития.

? ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
? eDesign.bg – we do web
? Launchee.space (Sofia’s premier space for teaching, workshops, and events)
? Ralev.com – създаване на брандове (от-до) за офлайн и дигитална среда
+++
Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. BDG е място, на което всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.
Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. При нормални обстоятелства – събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри, дизайн на опаковки и други креативни теми. Засягаме както технически познания, така и софт скилс, и “работа с клиенти”.
ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Лесно можеш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от % отстъпки към нашите многобройни дизайн партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки. Виж как – тук:
? И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш да гледаш с приятел!
ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg-87-rosen-dukov-magiata-na-photoshop

Вашият коментар