BDG №88 / НИКОЛА НИКОЛОВ / От последния чин, през рекламата, до студиото

BDG СЪБИТИЕ №88 (+ Facebook Live)
?  През септември имате шанса да почерпите познания от талантливия софийски илюстратор Никола Николов от Lobster studio – на БДГ събитие №88 Никола ще ни потопи в опита си с графитите, рекламната индустрия и илюстрацията.
КОГА: 13-ти СЕПТЕМВРИ, понеделник
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ
ВХОД: 10 лв / 5лв за ПРО членове на БДГ

ONLINE: гледайте видео в BDG групата
Очаквайте линк към facebook събитието тук!

? ЗА ГОСТА
Интереса към графитие отвежда Никола към света на рекламата. Намерил пресечната точка между двете, той гради портфолио в редица рекламни агенции като графичен дизайнер.
Докато любовта към едното е непреходна, за работата в рекламата често се шегува, че се свежда до ресайзване на банери и постове. Въпреки досадното влизане в размер и билборд рамка, работата му налага често да използва Illustrator, което всъщност се оказва повратна точка в кариерното му развитие. Днес Никола не посяга към кропа, а се е насочил към създаването на илюстрации за анимации в студио Lobster.
Виж повече за неговото творчество:

? ПОДКРЕПИ ЛЮБИМАТА СИ ДИЗАЙН ГРУПА С ЕДНА “БИРА” ТУК
https://paypal.me/bulgariandesigngroup, за да има още дизайн събития.

? ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
? eDesign.bg – we do web
? Launchee.space (Sofia’s premier space for teaching, workshops, and events)
? Ralev.com – създаване на брандове (от-до) за офлайн и дигитална среда
+++
Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. BDG е място, на което всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.
Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. При нормални обстоятелства – събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри, дизайн на опаковки и други креативни теми. Засягаме както технически познания, така и софт скилс, и “работа с клиенти”.

ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Лесно можеш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от % отстъпки към нашите многобройни дизайн партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки. Виж как – тук:

WWW.BDG.BG/REGISTER

? И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш да гледаш с приятел!

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg-88-nikola-nikolov-illustrator-lobster-studio

Вашият коментар