BDG №61 / Мирослав Димитров / Уеб, илюстрация, 3D, анимация

Продължаваме с мултидисциплинарната тема в търсене на общото между уеб, илюстрация, 3D и анимация с гост Мирослав Димитров. Повече за него – в биографията надолу в текста. Заповядай!


КОГА: 11-ти април, четвъртък
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Bar Switch
ВХОД: безплатен, но по желание можеш да ни подкрепиш с PRO членство вместо билет на www.bdg.bg/register
Виж кой от твоите фейсбук приятели ще присъства.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Мирослав Димитров – графичен дизайнер с 12 години професионален опит, 10 от които е в екипа на eDesign, като уеб дизайнер и арт директор. Има пълен пояс с награди от всички големи световни конкурси за уеб дизайн – FWA, AWWWARDS, CSS Design awards, Davey Awards, W3, The Webby Awards, The Lovie awards.

Постъпково и инстинктивно надгражда уменията си – уеб, илюстрация, анимация, 3D, CGI и пак уеб. В стремежа си да приковава вниманието на потребителите, днес преплита всички тези дисциплини за нуждите на съвременния дизайн.

Зад гърба си има над 150 реализирани проекта и повече от 80 награди.

Завършва гимназия в град Добрич със засилено изучаване на изобразително изкуство.
Ще ни разкаже как е започнал да прави уеб във времената, когато интернет беше лукс, а Notepad – HTML редактор. Какво го вдъхновява и мотивира. За прилива на адреналин и емоциите около самия процес. За моментите, в които е усещал, че е нужна следваща стъпка на развитие. Ще разгледаме и множество проекти от ерата на Flash до днес.

Dribbble.com/acrime123
Behance.net/acrime
Instagram.com/acrime123

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

www.Ralev.com – корпоративен дизайн и бранд идентичности
www.eDesign.bg – we do web
Bar Switch
www.Localancers.com – freelance directory

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да свързва, подкрепя и обучава българските графични дизайнери.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.

Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

ПОМАГАМЕ СИ ВЗАИМНО:
Ако искаш да станеш PRO член на BDG (срещу символична годишна сума) и да се възползваш от отстъпки към нашите дизайн партньори, видео достъп до изминали дизайн презентации и др. – регистрирай се тук.

 

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg-miroslav-dimitrov

Вашият коментар