#BDG17 / ИВАН ГИНЕВ / Особености на българския уебдизайн

Месечна среща на фондация Българска Дизайн Група:

“Особености на българския уебдизайн”

с Ivan Ginev ( a.k.a. ivgin) !

+ Прилики и разлики в работата с родни и чуждестранни клиенти
+ Какво (не) харесва българският потребител?
+ Специфики на съдържанието на български език

Повече за Ivgin

Преди да реши да създаде свое студио за графичен дизайн и разработка на сайтове – „Ког Графикс“ (www.coggraphics.bg), Иван е работил като дизайнер в множество компании.

Участва в изграждането на уебдизайна на Капитал, Дневник, Mall of Sofia, The SoCourt, SeeNews, LAUNCHub, Dunkin’ Donuts, фондация “Америка за България”, BB-Team, *bpm и много други.

Харесва му да чертае схеми на сайтове и вярва, че уебдизайнът е по-близо до математиката, отколкото до рисуването, съответно всеки може да се научи да го прави добре. Още по-силно вярва, че успешното и дълго съществуване на един сайт се крие в създаването на правилния дизайн за него.

Предишната му страст са коли със задно предаване, а новата – колоезденето. Споделя убеждението на Диоген, че човек трябва да се стреми към разумен и скромен живот със смисъл.
————

Организационни партньори:
Betahaus.bg
Localancers.com

Вход свободен, както винаги :)

++++++++

Bulgarian Design Group ( BDG ) има за цел да подпомогне развитието на българския дизайн. Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11то число.

Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост. Говори се за графичен, уеб дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и др. Месечните събирания на BDG са с некомерсиална цел и се правят благодарение на феновете от обществото!

В момента BDG търси доброволци за следните проекти: bdg.bg/projects/

custom_permalink:
bdg17-ivan-ginev-bulgarian-web-design-talk
ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1506654432

Вашият коментар