BDG №91 / ПЛАМЕН СИЛЯНОВ / За Full Stack дизайна и работата в агенции

BDG СЪБИТИЕ №91 (+ Facebook Live)
👉 През декември ще ви запознаем с един дизайнер в сянка, който тихо и неуморно твори вече деситилетие по различни агенции и има много какво да разкаже за UX и “продуктов дизайн”. Елате и се запознайте с Пламен!

КОГА: 14-ти ДЕКЕМВРИ, вторник (*нова дата)
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ
ВХОД НА МЯСТО: 10 лв
(5лв за ПРО членове на БДГ)
ONLINE: гледайте видео в BDG групата

👉 ЗА ГОСТА

Пламен Силянов е дизайнер с над 10г. опит в областта на дигиталния дизайн. Започва професионалната си кариера като уеб и графичен дизайнер в Studio X. Участвал е в основаването и изграждането на много стартъп проекти, като най-значимият от тях е бизнес академията @9Academy, за чието дигиталното присъствие отговаря и до ден днешен.
През годините е работил за брандове като Heineken, Telenor, Jack Daniels, Vodka Finlandia, LIDL, FOX, AWS и Unicef. Един от големите му успехи по време на 3-годишния му престой в криейтив агенцията NEXT-DC, е спечелването на приза “Агенция на годината” на творческия фестивал ФАРА.
Понастоящем е част от Облик Студио, където работи като продуктов и UX дизайнер с основен фокус върху развитието на продуктовата линия на Nexo – една от водещите институции за управление на дигитални активи с над 2,5 млн. потребители от цял свят.

👉 ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
👍 eDesign.bg – we do web
🙌 Launchee.space (Sofia’s premier space for teaching, workshops, and events)
🤘 Ralev.com – създаване на брандове (от-до) за офлайн и дигитална среда

+++

Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. BDG е онлайн и офлайн зона, в която всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.
Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. При нормални обстоятелства – събиранията се правят всеки месец, винаги около 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри, дизайн на опаковки, дизайн на електронни магазини и други креативни и професионални теми. Стремим се да добавяме стойност чрез технически познания, софт скилс, и съвети за работа с клиенти.

ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Лесно можеш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от множество отстъпки % – събития, промоции на партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки.
Виж как – тук:
WWW.BDG.BG/REGISTER

🍻 И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш да гледаш с приятел!

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg91-plamen-silqnov-full-stack-design/

Вашият коментар