BDG №92 / СТЕФАН ЧОРБАНОВ / Интерфейсът на успешните онлайн магазини

BDG СЪБИТИЕ №92 (+ Facebook Live)
👉2022 започва с пълна сила!
Гост през месец януари ще бъде Стефан Чорбанов. Ще стане дума за това как да продаваме по-добре онлайн чрез по-добър дизайн на интерфейси, за какви подводни камъни да внимаваме в е-комерс проектите, за оптимизацията на сайтове, за избора на подходящ домейн и много други полезни трикове, до които той е достигнал през последните 20 години. Ако се занимаваш с уеб, UX, eComm – това ще бъде едно добре инвестирано време за твоето развитие.

КОГА: 11 януари
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ
ВХОД НА МЯСТО: 10 лв
(5лв за ПРО членове на БДГ)
ONLINE: гледайте видео в BDG групата

👉 ЗА ГОСТА

Стефан Чорбанов е съ-основател на водещата e-commerce компания в България Stenik и Certified Magento 2 Solution Specialist. Участвал е в разработването на онлайн магазини на десетки големи български брандове, като до ден днешен, освен като управител на Stenik работи и по проекти, за да е в крак с новите тенденции в онлайн търговията.
https://stenikgroup.com/

👉 ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
👍 eDesign.bg – we do web
🙌 Launchee.space (Sofia’s premier space for teaching, workshops, and events)
🤘 Ralev.com – създаване на брандове (от-до) за офлайн и дигитална среда

+++

Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. BDG е онлайн и офлайн зона, в която всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. При нормални обстоятелства – събиранията се правят всеки месец, винаги около 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри, дизайн на опаковки, дизайн на електронни магазини и други креативни и професионални теми. Стремим се да добавяме стойност чрез технически познания, софт скилс, и съвети за работа с клиенти.

ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Лесно можеш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от множество отстъпки % – събития, промоции на партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки.
Виж как – тук:
WWW.BDG.BG/REGISTER

🍻 И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш да гледаш с приятел!

custom_permalink:
bdg92-stefan-chorbanov-interface-online-shops/

Вашият коментар