BULGARIAN MIXED ARTS II @ FABRICA 126

На 28-ми февруари за втори път ще се проведе Bulgarian Mixed Arts – една нощ посветена на българското градско изкуство в различните му форми.

Първото издание бе изцяло посветено на авторска музика. Имахме удоволствието да слушаме електронни лайв изпълнители.

Bulgarian Mixed Arts II ще отдаде почит на Негово Величество Винила. Това означава, че всички диджеи ще пускат изключително и само на грамофони. Специално за събитието от Берлин пристига Victor’s Mob. Виктор е в любовна връзка с техно и хаус музиката от доста дълго време. В момента той твори в аналоговото си студио в Берлин. Студиото е с колекционерска стойност за ценители. Тези, които следят “Port One Records” , собствения лейбъл на Виктор, познават добре висококачествената музика , която той създава.Този месец Виктор започва да издава и за швейцарския лейбъл “Warenlift Musik”.
Другото по-специално е, че ще наелектризираме сетивата с визуално изкуство. Дамите отново ще се радват на парти прически от любимия ни коафьор Стефан Стефанов. Впечатляваща, мащабна инсталация от грамофонни плочи на Destructive Creation ще краси една от залите във Fabrica 126. Страхотните оригами на Георги Шопов ще преобразяват пространството на фабриката, а някъде по трасето времето ще спира своя ход, защото Аштън, живата статуя, ще бъде там. Аштън е международно признат артист, със специален принос към неповторимата естетика на фестивалите за съвременно изкуство в Европа.

Началото на Mixed Arts поредицата, като част от SEEME, бе повече от успешно с над 600 гости и куп похвали от екипа на Amsterdam Dance Event.

Качихме летвата високо и преживяването ще си струва, защото правим всичко с любов и внимание. Bulgarian Mixed Arts се организира от артисти, ценители и приятели. Събираме се, за да се забавляваме и наслаждаваме на всички добри неща в градската култура.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ARTISTS ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

►BEHIND THE DECKS:

Victors Mob. / Port One Records / Warenlift Musik
Ivo Graves
George Eve / Audio Avantgarde
Cinnamint / Artmospheric
Ataneus
Timewalker

►EXHIBITION

SHONA / ШОНА
Georgi Kolev

►ART INSTALLATION:

Destructive Creation

►VISUALS:

VJ MutEMadnesS

►ORIGAMI:

Georgi Shopov / Origamii Studioo

►CONTEMPORARY HAIRSTYLES:

Stefan Stefanov

►LIVE STATUE:

Ashton Ka

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Place: FABRICA 126 // 126 MARIA LUZIA BLVD
Start: 21:00h
Date: 28.02.2015
Entrance: 10BGN

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1506963342

Вашият коментар