Дизайн отстъпка %: 3Designacademy предстоящи курсове

3Designacademy  е онлайн платформа за онлайн обучения по 3D визуализация. Близо една година вече съществува и е водено от арх. Калин Благов. Калин е управител и създател на Крафтекстудио (www.kraftekstudio.com) , което е специализирано в 3D архитектурни визуализации. С клиенти от цял свят 8 членният екип реализира ежедневно както екстериорни така и интериорни проекти.

В обученията си Калин споделя дългогодишния си опит под формата на семинари и уъркшопи. Като участник в обществото на неговата академия, Калин става твой личен ментор по пътя на визуализаторското израстване.

изображение: https://3designacademy.com/

изображение: https://3designacademy.com/

Ето един от последните уебинари – Рисувай със светлина (на тема светлина в екстериорни и интериорни сцени):

Калин провежда редовни обучения, които сa онлайн и на различни теми както за начинаещи, така и за напреднали. В най-големият формат: Основи на арх. визуализация всеки участник може да се запознае с всички етапи и процеси в разработката на един архитектурен или интериорен проект.


Ето и предстоящите курсове:

Kак да създаваме перфектни интериори в 3D

https://3designacademy.com/interior

Всички Pro Членове на BDG получават 15% отстъпка от таксата за курса!

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис кода с отстъпка.

С код за отстъпка 15%:

Целта на курса е да запознае всеки с етапите в интериорното проектиране и да даде нужните техники и инструменти за изграждането му в 3D среда.

Набляга се на тънкостите, а не конвенционалните принципи. Или с други думи, споделя се най-добрият работен принцип за за създаване на успешен интериор, който има за цел да впечатлява и продава.

Теория и практика са съчетани, като се изучават само практически техники и всеки курсант се сдобива с множество инструменти и сцени за работа.

discount-design-course


Пълно обучение по 3D архитектурна визуализация

https://3designacademy.com/archiviz

Всички Pro Членове на BDG получават 15% отстъпка от таксата за курса!

Код за отстъпка 15%:

Обучението се провежда два пъти в седмица общо 4 седмици или 16 часа. Започва се с моделиране, но само практични и реални техники. Създаване на фотореалистични материали, текстуриране, рендеринг и пост-продукция с Photoshop.

По време на обучението всеки участник получава материали след всяко занятие, както домашна работа и сцени. Всяка седмица се преминава през отделен модул. Занятията се записват и предоставят за преговор или при отсъствие.

Ако желаете квантово да промените кариерата и познанията си по 3D архитектурна визуализация, този курс е подходящ за целта. Подходящ за студенти, архитекти, интериорни дизайнери, преквалификация, статиране на кариера, продуктови дизайнери.

designcrouse-discounts


Майсторски клас по осветление в 3D екстериори и интериори

https://3designacademy.com/light

Всички Pro Членове на BDG получават 15% отстъпка от таксата за курса!

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис кода с отстъпка.

Код за отстъпка 15%:

В рамките на общо 4 часа се разглеждат всички необходими техники и похвати за работа с осветление в интериорно и екстериорно пространство.

В първата част се изучава работата с Corona render , а във втората с Vray.

В този работен семинар участниците имат за цел да упражнят и надградят разбиранията си за композиране на светлина в сцената. С нужната комбинаторика на множоество ефекти и инструменти се стига до желания “Уау” – ефект.

design-obuchenie


Стани Pro Член на BDG от тук.

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507200609
custom_permalink:
design-otstupka-3designacademy-kursove

Вашият коментар