Ускорете уменията си по JavaScript & Mobile Dev с 65% отстъпка за XLR8 Conference 2016

На 14-ти май в Sofia Event Center ще се проведе първата по рода си XLR8 Conference – събитие за най-новите тенденции и добри практики в актуалните  технологии в сферата на програмирането днес– JavaScript (най-използваният език за програмиране в света) & Web и разработката на native и hybrid приложения за мобилни устройства – индустрия, развиваща се с изключително бързи темпове, поради огромната ползваемост на мобилни устройства.

Лекциите ще бъдат водени от български и американски  лидери в софтуерното разработване и ще засегнат най-популярните технологии в момента като новият Angular 2 Beta, ReactJs, Objective C и др. За първото издание на конференцията, организаторите от Infragistics Bulgaria са подготвили и допълнителни лекции, покриващи т.н. „меки умения“ (Soft Skills) и UX дизайн умения (създаване на потребителско изживяване), необходими на програмистите, за да създават ползваеми приложения, да работят успешно в екип и да бъдат лидери в своята сфера.

Ето и някои от лекторите и темите, които ще можете да чуете по време на XLR8 2016 :

  • Integrated Web Stack with Angular 2 (Минко Гечев, web hacker & Angular contributor)
  • Design for Constrained Productivity (Стефан Иванов, Senior UX Architect, Infragistics)
  • Multi-threaded JS Applications in the Browser (Мартин Чаов, Technical Lead, SBTech)
  • Evolution of JavaScript and Web – Past and Present Challenges (Константин Динев, Platform Development Lead – Web Tools, Infragistics)
  • НЛП практики (Магдалена Николова, създател на NLP Training Center Bulgaria)
  • The WHYs and HOWs of User Research (Рая Димитрова, UX Architect, Infragistics)
  • Building Product Hunt for iOS (Радослав Станков, Web Developer, Владимир Владимиров , iOS Developer, Product Hunt)
  • Keynote by Jason Beres, Vice President of Product Management, Community, and Evangelism at Infragistics

xlr8_jason

Пълната програма на събитието, можете да видите тук.

Специално за членовете на BDG, организаторите предоставят ексклузивна отстъпка на билетите за конференцията, като те ще бъдат достъпни само срещу 35% от номиналната им цена. Може да се възползвате от нея, като последвате този линк

Ще отворите линка горе ^, само ако сте регистриран член на BDG. Страницата за регистрация в BDG и плащане на членски внос е достъпна от тук.

Полезни връзки:

XLR8 Conference Official Website

Facebook Event

Последвайте @XLR8conference в Twitter

Официален  hashtag: #XLR8con

#XLR8con е организирана от Инфраджистикс България със спонсорството на MentorMate, SBTech, Opel Bulgaria, Naxex, eCommera и партньорството на SuperHosting.BG, International House Sofia и ComputerWorld. Infragistics e световен лидер в технологиите за създаване на потребителско изживяване и потребителски интерфейс. Над един милион софтуерни разработчици се доверяват на готовите компоненти на компанията при разработката на уеб, настолни и мобилни приложения.

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на info@bdg.bg.

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":1,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1506621271
ea_share_count_total:
1
custom_permalink:
discount-javascript-mobile-xlr8-conference/

Вашият коментар