20% отстъпка при онлайн поръчка на „оживяваща“ iGreet картичка за членовете на БДГ

iGreet е най-новият партньор на „Българска дизайн група“!

Българският стартъп създава първите по рода си картички с добавена реалност (Augmented Reality). На пръв поглед iGreet картичките по нищо не се отличават от традиционните, но когато бъдат гледани през екрана на смартфон или таблет, те имат способността да оживяват! Това става благодарение на мобилното приложение на iGreet и технологията за добавена реалност, която позволява към обекти от реалния свят да бъде добавяна компютърно-генерирана информация под формата на звук, видео, графика и др. При сканиране на картичката, илюстрациите върху хартията оживяват, а на екрана се появява скрит видео поздрав.

3d картички добавена реалност

С iGreet приложението, което е безплатно и налично за Android и iOS, можете както да сканирате, така и да поръчвате картички с добавена реалност.

Основната цел на създателите на „оживяващите“ картички, от една страна, е да дадат на хората нов начин, по който да изразяват чувствата и емоциите си, а от друга – да представят тази непозната, но бързо развиваща се технология по един изключително достъпен начин, използвайки традиционен продукт като поздравителната картичка.

В бъдеще екипът планира да разшири проекта си като позволи на клиентите си да интегрират персонално видео съобщение в картичките.

Всеки регистриран член на групата ще ползва 20% отстъпка при поръчка на картичка от сайта или приложението на iGreet.

Промокодът е:

Ще видите кода горе ^, само ако сте регистриран член на BDG. Страницата за регистрация в BDG и плащане на членски внос е достъпна от тук.

iGreet изработва дизайните на картичките си съвместно с български артисти и илюстратори и има стремежа да създаде, развие и подкрепи общност от талантливи млади дизайнери. В тази връзка компанията организира и конкурси за дизайн на картички около по-големите празници, които са отворени за всички желаещи да се включат.

През декември 2015 г., основателят на iGreet Вичо Димитров беше гост лектор на месечната среща на „Българска дизайн група”.

Към сайта на iGreet.

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на info@bdg.bg.

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1506972034
custom_permalink:
dobavena-realnost-kartichki-igreet-discount-code

Вашият коментар