BDG №63 / МИЛИН ДЖАЛАЛИЕВ / Как се развива криейтив бранд с характер?

Лятото ще е горещо!
Милин Джалалиев ще сподели с нас практически неща от кухнята на големите криейтив агенции и ще ви даде добра отправна точка за развиването на вашия собствен криейтив бранд. Той има 16 г. в областта на рекламата и брандинга. 10 от тях като мениджър на Saatchi & Saatchi – агенция на годината за „Ефективност“ (2016 г., Effie) и „Креативност“ (2017 г., FARA). Вече и в ядрото на https://arc.academy .


КОГА: 11-ти ЮНИ, ВТОРНИК
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Мисия 23, ул. Мизия 23, София
ВХОД: безплатен, но по желание можеш да ни подкрепиш с PRO членство вместо билет на www.bdg.bg/register
Виж кой от твоите фейсбук приятели ще присъства.

 

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

www.Ralev.com – корпоративен дизайн и бранд идентичности
www.eDesign.bg – we do web
www.missia23.com/ – Мисия 23
www.Localancers.com – freelance directory

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да свързва, подкрепя и обучава българските графични дизайнери.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.

Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

ПОМАГАМЕ СИ ВЗАИМНО:
Ако искаш да станеш PRO член на BDG (срещу символична годишна сума) и да се възползваш от отстъпки към нашите дизайн партньори, видео достъп до изминали дизайн презентации и др. – регистрирай се тук.

 

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
event-milin-djalaliev-brand-design

Вашият коментар