BDG 46 / Светлин Николаев / Product UX & End-To-End Costumer Experience

Може би сте забелязали, че BDG събитията, на които говорим за UI & UX зачестиха. През 2018г. ще се фокусираме още повече върху тази тема – очаквайте серия последователни месечни събития със специален фокус UX.

Първи гост от тази серия е Светлин НиколаевSenior Manager DevTools UX, Progress Software. Той ще сподели за своя път в UX сферата и опита си в графичното представяне на продуктите, които е разработвал. Събитието ще бъде от интерес както за дизайнери, така и за product owners (мениджъри на дигитални продукти). Идеята за разговор и в посока продукт е на нашите приятели от Product Tank Sofia (PTS), които ще се включват в дискусията за това събитие. Можете да прочете за PTS по-надолу.
Очакваме ви!

КОГА: 11-ти март, неделя
ЧАС: 16:00ч.
КЪДЕ: BETAHAUS.bg
ВХОД: безплатен
Виж кой друг ще идва във Facebook Събитието

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Светлин Николаев е софтуерен инженер по образование с многогодишен опит като графичен и интеракшън дизайнер. Преди да се присъедини към Телерик, е работил като дизайнер във водеща рекламна агенция за марки като Coca-Cola, Audi, Tuborg, ELLE. Един от създателите на xLabs – звено в Progress, грижещо се за графичното представяне и разработка на демо приложения за множество продукти. Старае се всичко, което прави, да е с фокус върху потребителя и подобряването на ползваемостта на приложенията, с които боравим ежедневно. Вярва, че пътят към щастието е осеян с добър дизайн.

ХАПВАНЕ, ПИТИЕТА & NETWORKING

След самото събиране винаги продължаваме за по питие и хапване в близкото заведение ;)

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ

Ralev.com – студио, специализиращо в създаването на корпоративен дизайн и бранд идентичности
SOHO.bg – Coworking Space Sofia
Raz.bgплатформа за готови онлайн магазини за дизайнери-крафтъри
ProductTank Sofia – част от Mind the Product, глобална общност от повече от 50 000 създатели на дигитални продукти – продуктови мениджъри, програмисти, дизайнери и маркетолози. От 2015 организират месечни събития, на които дискутират и споделят знание как да разработват успешно дигитални продукти в България.

+++

Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е група, създадена, за да развива професионалната дизайн сцена в България чрез обмяна на творческо ноу-хау и полезни бизнес практики, както онлайн, така и офлайн.

Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. Събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число.
Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен, уеб дизайн, интерфейс дизайн, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри и други креативни теми.

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук.

custom_permalink:
event-svetlin-nikolaev-Product-UX-End-To-End-Costumer-Experience

Вашият коментар