Информация за участие във Fespa Awards

Fespa awards е ежегодно събитие, на което се връчват международни награди в областта на печата. Участват над 35 държави, като за участието се заплаща такса. Българската асоциация за съвременна графика и печат представлява FESPA и оказва съдействие за участието в надпреварата за наградите. Всеки номиниран получава покана за гала вечерята по награждаването.

Основното предимство за участниците е достъпът до хора от различни държави, новите контакти и разширяването на хоризонта. В рамите на събитието се провежда и надпревара за млада звезда – в нея обикновено участват дизайнери, склонни да експериментират с технологиите.

Fespa цели да обърне внимание на дизайнерите и техния творчески заряд. Най-големият аргумент за тази мисия е, че са на лице много технологии за печат, но креативността на дизайнерите все още се нуждае от допълнителен стимул. Изгледайте видеото, в което разказват повече за FESPA на една от месечните BDG срещи.

Връзка към сайта на Българската асоциация за съвременна графика и печат.

Връзка към сайт на FESPA.

 

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507039773
custom_permalink:
fespa-nagrad-design-print

Вашият коментар