Иновации по време на пандемия, рецесия, протести

По време на криза, адаптацията и иновациията ти помагат да оцеляваш и по-конкретно да оцеляваш в хипер динамичната дизайн среда. Затова и следващото издание на международния форум Innovation Explorer 2021 се организира от нашите партньори дигитално, с най-доброто техническо оборудване и излъчване от телевизионно студио от сърцето на София. Прочети повече в този блог пост, за да прецениш дали можеш като дизайнер да надградиш своята професионална и бизнес дейност с щипка иновативно ноу-хау!

____

Какво е дизайна без иновациите? Отделете си ден за иновации. Вземете си отпуска от живота, пандемията, рецесията и го прекарайте с IE2021, за да се заредите със знание за бъдещето, позитивност и енергия за новаторство. Само до края на януари с цена за ранна регистрация.

На 25.02.2021 от София Ивент Център ще се излъчва наживо международният форум за иновации Innovation Explorer. Новото, седмо по ред издание,  Innovation Crossroads – “Кръстопътища на иновациите” е пряко повлияно от темите за пандемията, рецесията, протестите.

Как се организира международен форум по време на пандемия? Разбира се, дигитално, с най-доброто техническо оборудване и излъчване от телевизионно студио от сърцето на София с най-изявените български журналисти, като водещи и модератори.

В трите панела – Оцеляване или просперитет? Банкрут или иновaция? Глад или революция? ще видите и чуете 15 лектори. Те са представители на някои от най-големите организации в света като Световната банка, Веолия, Оксфорд, Кока-Кола, Siemens, УниКредит Булбанк, Кауфланд и др. Идват от 7 държави – САЩ, Белгия, Франция, Англия, Турция, Швеция, Русия, за да отговорят на въпросите ни: Изяжда ли корупцията иновацията и бъдещето ни? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света?

  • Рик Вера и Юлия Старк, модерирани от Ирина Недева от Българско национално радио
  • Димитър Бечев и Филип Гунев, модерирани от Миролюба Бенатова от TV1
  • Мари-Луис Харисто и Красимир Марчев, модерирани от Юрий Вълковски от Reach for Change
  • Ирма Менцер и Сабин Еверет, модерирани от Ирина Обущарова от TrendingTopics.bg
  • Павлина Янакиева и Хюсеин Гюлер, модерирани от Мария Черешева от Дарик радио
  • Боряна Манолова и Даниел Лорер, модерирани от Деян Василев от “МоитеПари”
  • Франсоа Деберг, Теодора Петкова и Иван Чернев, модерирани от водещите на събитието

Както и миналата година JTN и Innovation Starter ще представят ексклузивно проучване, създадено специално за форума, за ситуацията в България, оцеляват ли иноваторите и кои са стопанските и психологически характеристики, които им помагат да се справят по-добре в криза.

До края на януари 2021 г. можете да закупите своя билет на цена за ранна регистрация на: www.innovationexplorer.bg. Пълната програма е отразена на сайта на събитието. При регистрация ще получите линк за виртуален достъп до форума и  допълнителните събития към него, както и специален рекламен пакет, доставен на вашия адрес.

Събитието се реализира с генералната подкрепа на: UniCredit Bulbank, Kaufland, Софийска вода, част от Veolia, Aurubis. И с основната подкрепа на Кока Кола България и JTN.

* Българска Дизайн Група е медиен партньор на събитието за поредна година, защото екипът вярва, че добрият дизайн е пряко свързан с добрата иновация.

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
innovation-explorer-2021

Вашият коментар