20% отстъпка при поръчка на вълшебната боя Escreo за членовете на БДГ

Escreo е новият партньор на Българска дизайн група. Еscreo помага на хората да се изразяват по-лесно и да работят по-ефективно заедно чрез вълшебно покритие, което трансформира средата около нас, като превръща превръща всяка стена в бяла дъска от ново поколение. Членовете на БДГ могат да ползват 20% отстъпка при поръчки към Escreo. 

logo escreo bdg

Промокодът е:

Ще видите кода горе ^, само ако сте регистриран член на BDG. Страницата за регистрация в BDG и плащане на членски внос е достъпна от тук.

escreo-otstupka-bdg

Наричан още вълшебна боя, това е продукт, който може да се нанесе върху всяка гладка повърхност, след което върху нея може да се пише с маркер за бяла дъска, който бързо и лесно да се почисти със суха гъба. С помощта на Escreo може да оптимизирате пространството около вас, като го използвате на 100% – колоната в средата на офиса вече не е само носеща конструкция, а място за изразяване. Може да изберете размер спрямо вашите предпочитания и нужди и да нанасяте боята сътоветно върху:

  • стена
  • врата
  • маса
  • ъглово пространство
  • нестандартни повърхностни

Еscreo може да бъде всякакъв цвят и форма. Искате да стимулирате творчеството – избирате лилавия цвят, искате да създадете атмосфера на единство – избирате закръглени форми. Искате да инкорпорирате вашата бранд идентичност – боята може да бъде с формата на вашето лого.

escreo bdg

Към момента това е единствената компания в България, която предлага такава иновативна концепция, която повишава продуктивността и стимулира креативността на екипната работа.

Към сайта на Escreo.

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на info@bdg.bg.

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":3,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507068687
ea_share_count_total:
3
custom_permalink:
otstupka-escreo-bdg-chlenove-design

Вашият коментар