Отстъпка%: 10 процента отстъпка за Object Oriented UX

Остават по-малко от 10 дни до тренинга “Object Oriented UX“, който ще се проведе на на 17-ти и 18-ти април 2019 г. в София. Не пропускай да се запишеш още сега, тъй като PRO членовете на BDG имат право на 10 процента отстъпка за събитието.

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис код за отстъпка за билетите за събитието. 

Стани PRO член и вземи отстъпка сега!

Код за 10% отстъпка:

Регистрирай се за тренинга Object Oriented UX.

 

? Last minute оферта ? -10% Грабнете последния си шанс да:? създавате ефективни и уникални продукти, сайтове и приложения✅ осигурявате елегантна простота на елементите от дизайна си⚠ избягвате най-големите грешки в света на UX? изпъкнете в кариерата си и да повишите самочувствието си в работната средаИзключителната Sophia Voychehovski Prater, OOUX master от САЩ, ще ви покаже всичко това само в два дни. Запишете се сега с код: lucrat.≖ http://www.uxacademy.bg/object-oriented-ux ≖ ? Last minute offer ? 10% OFF Grab your last chance to:?rock your projects✅ learn how to simplify all the pieces in your design systems⚠ avoid the BIGGEST mistakes made in the UX world? boost your career confidence and performanceThe outstanding US OOUX master Sophia Voychehovski Prater will take you there. Sign up now with a code: lucrat.

Geplaatst door Lucrat – UX Research & Events op Maandag 8 april 2019

 

Запознай се лично с една международно призната UX дизайнерка Sophia Prater и научи от нея как твоите сайтове ?, приложения ? и продукти ? да не объркват клиентите ти, да бъдат лесни и интуитивни за ползване, да предлагат едно приятно и запомнящо се потребителско преживяване.

Още информация за събитието:
• Лекторът Sophia Prater е основател на UX студио в Атланта и сред клиентите й са Coca-Cola, Australian Tax Office и др.
• Дефиниране и моделиране на обекти, обектни матрици, CTA, roadmap и как да приложите обратно в работата си OOUX.
• В края на тренинга имате готов продукт: реална, елегантна и интуитивна дизайн система, без дори да е нужно да сте програмисти.
• Тръгвате си с всички ценни материали, работни таблици и модели за работа, с които можете да пренесете OOUX в работата си и да ги приложите за реалните си проекти, заедно с екипа си.

Организатори на събитието са Lucrat. Подкаст с BDG и тях можеш да чуеш безплатно тук.

Регистрирай се за тренинга Object Oriented UX.

 

 

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
otstupka-object-oriented-ux/

Вашият коментар