10% отстъпка от цената на онлайн магазин за членове на BDG

Всеки член на „Българска дизайн група“ има право на специална отстъпка при ползване на продуктите на RAZ.bg. В качеството си на партньор на организацията, RAZ.bg предлага 10% отстъпка при закупуване на онлайн магазин за всеки официален член на фондацията ( BDG.bg ). Така стойността на годишният абонамент, която е 599 лв., ще бъде с 59.9 лв. по-малко.

Онлайн магазинът е предпочитан метод за търговия за млади дизайнери, художници и артисти, които желаят да превърнат изкуството си в пазарен продукт. Затова RAZ.bg е сред партньорите на “Българска дизайн група”, които могат да бъдат полезни за членовете на групата. Блогът на RAZ непрекъснато се обновява с помощни материали, които съдържат специализирана информация за продажбата на нишови и уникални продукти, каквито обикновено продават хората, занимаващи се с изкуство. Целта е да бъдат предоставени всички предпоставки за доброто развиване на бизнес с нишова търговия.

Като пример можете да разгледате един от клиентските магазините на RAZ.bg с дизайнерски продукти : Magazinche.com

Плюсовете на платформата са, че в годишния абонамент е включена техническа поддръжка, както и хостинг, а търговецът може да фокусира усилията си върху маркетинговата част от онлайн магазина си. Поддържат се най-популярните методи за плащания – наложен платеж, плащане с кредитна карта, плащане чрез банкомат, PayPal и т.н., като активирането им става бързо и лесно.

Освен с RAZ.bg, “Българска дизайн група” си партнира и с други фирми, медии и организации, свързани с дизайн услуги, технологии и организиране на събития. С развитието на групата се очаква нови партньори да подкрепят БДГ и членовете на организацията със специални условия и отстъпки при ползване на услуги и продукти.

Ставайки член на БДГ, освен че ще сте част от професионална общност, която развива дизайн индустрията в България, ще имате и шанса да се възползвате от специалните условия на някои от партньорите ни. Всеки член на организацията може да бъде своевременно и партньор на “Бълграрска дизайн група” в случай, че иска да предложи полезна услуга или продукт за дизайнерската общност.

Страницата за регистрация и плащане на членски внос е достъпна от тук.  

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на info@bdg.bg.

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":3,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1506970404
ea_share_count_total:
3
custom_permalink:
otstupka-online-magazin

Вашият коментар