Отстъпка%: 10 процента отстъпка за UX Sofia международна конференция

UX Sofia e международна конференция, която представя топ тенденциите по темите UX design и ползваемост. Събитието се организира веднъж годишно в София.

Тази година е 8-то поред издание, което обединява родни и международни експерти, за да дефинират, споделят и проектират опит за добро потребителско изживяване на терена на хотел Хилтън, София. Българска дизайн група е официален партньор на събитието.

Всички PRO членове на BDG могат да се възползват от партньорска отстъпка за конференцията.

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис код за отстъпка за билетите за събитието. 

Код за отстъпка:

С кода за отстъпка на BDG за PRO членове можеш да спестиш средно 135 лв.,, купувайки билети за един или повече колеги. Превюто показва какво би се получило при чекаут за един дизайнер:

ux sofia promo kod

Форматът е 3 дни, с 4 полудневни тренинги на 7 и 8 ноември и целодневен семинар на 9 ноември.

logo ux sofia

Сред темите на тренингите са Малки сладки трикове от килера на електронната търговия с Витали Фридман от Smashing Magazine. Гурото ще учи на трикове и опит как да не изпускате клиентите си, а напротив, задържате ги по-дълго време на сайта, мотивирате ги за покупка и „изпращате“ удовлетворени и с чувство за добре свършена работа. И желанието да се върнат и ползват пак услугите ви.

Тренингът Проектиране на чатбот взаимодействие с Димитър Симов и Екатерина Митова ще ви въведе в горещата тема как да взаимодействието човек машина може да бъде направено така, че да се случва естествено и с лекота, какви инструменти се ползват и как се тества чатбота, за да се провери дали разговорът е ефективен.

Да спретнем проучване с потребители с ограничен бюджет от Ерик Райс е тренинг, който за пореден път ще покаже, че не бива да се пренебрегва обратната връзка на потребителите, че те трябва да бъдат включени задължително още от самото създаване на даден продукт, защото без тях той е обречен. Какви са методите за ефективно проучване, как те не са въпрос на големи бюджети и време, как да споделяте и комуникирате резултатите в екипа и пред хората, които вземат решения, ще бъде демонстрирано именно тук.

Как да построим карта на потребителското взаимодействие с Дийн Шустер е тренингът, който ще ви научи как се структурира такава карта, какво съдържа и как се прави. Защо тя се оказва изключително полезен инструмент, когато искаме да комуникираме и въвлечем всички заинтересовани страни в проекта от замисъла, през разработката и създаването до приложението му, без да бъдат забравени интересите и ползите както за потребителите, така и за бизнеса. UX Road Map е гралът, с който ще създадете печеливши продукти за вас, които изпълняват удовлетворяват и очакванията на потребителите.

Форматът на събитието ще завърши с вдъхновяващи лекции на целодневен семинар на 9 ноември. Сред темите са проектиране на адаптивен дизайн, дизайн мислене за дизайнери, изграждане на чатбот, как да отговорим на очакванията на потребителите и не ги фрустрираме по сайтове си.

На семинарът на 9 ноември ще бъдат раздадени награди за участниците от партньорите на събитието и организаторите от Лукрат.

  • 60 дни безплатен тест лиценз за io. за всички участници;
    1 едногодишен безплатен лиценз разигран на томбола;
  • 6 лиценза разиграни на томбола от Sketch.
  • 1 безплатно участие за тренинга Virtual Reality UX на 6 декември;
  • 30% отстъпка за участие в тренинга Virtual Reality UX на 6 декември;
  • 1 безплатно участие за семинар на UX Sofia 2019 г.
ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
otstupka-ux-sofia-conference

Вашият коментар