20% отстъпка за уеб дизайн обучение в СофтУни

В SoftUni Creative през месец февруари стартира модул Web Design, който има за цел да ви научи да създавате супер дизайн на уебсайтове и ще ви помогне да дадете старт на кариерата и развитието си като уеб дизайнер.

Всички регистрирани PRO членове на BDG ще получат 20% отстъпка за обучението. Към днешна дата – ако запишете целия модул, за присъственото обучение ще спестите 58 лв, а за онлайн: 52 лв.

Модулът включва курсовете UX Web Design и UI & Web Design https://creative.softuni.bg/modules/3/web-design

  • UX Web Design

4 седмици, изпълнени със знания за основните принципи и процеси, използвани при създаването на продукти и умения за вникване в мисленетo на потребителя. Обучението стартира на 4 февруари. Лектор ще е Стефан Иванов, който стартира собствена компания, дава началото на първия цялостен курс по UX Дизайн в България и от три години насам работи над визията за продуктите на Инфраджистикс като Старши UX Архитект.

  • UI & Web Design

През следващите 4 седмици ще се научите как да разгърнете своя креативен потенциал, като създавате модерен дизайн за уебсайтове. Курсът започва на 11-ти март. А от лектора Георги Балинов ще научите много за кариерата като UI дизайнер. Георги е дизайнер с повече от 12 години опит в сферата на графичния дизайн и потребителски интерфейс, като някои от продуктите над които е работил се ползват от милиони потребители по света.

софт уни обучение

По време на модул Web Design ще се запознаете с процеса, по който се създава функционален и работещ дизайн за един уебсайт. Ще разберете кои са актуалните тенденции в дизайна. Ще научите основните принципи, използвани при създаването на продукти с добра ползваемост, като основният фокус е потребителското изживяване.

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default

Вашият коментар