Победителите в конкурса “Сайт на годината” 2018

Тази година конкурсът “Сайт на годината” за първи път се провежда от Фондация за активно развитие на уеб. Конкурсът има за цел да представи пред бизнеса актуалната тема за доброто онлайн присъствие и за сайтовете като основен комуникационен елемент за всяка фирма, начинание. На 04.10 .2018 г. бе проведена церемонията по обявяване и награждаване на победителите в конкурса. Вижте кои са победителите.

Фирмен сайт

В категория “Фирмен сайт” победителят, избран от журито, е MentorMate. Публиката също излъчи MentorMate като победител в тази категория.

mentormate сайт на годината

Личен сайт

В категория “Личен сайт” победител на журито е Fit with Strahil. Отново същият победител е излъчен и от публиката.

сайт на годината

Сайт на институция / НПО

В категория “Сайт на институция/НПО” победителят е Национален фонд Култура. Сайтът на Нов български университет е отличен от публиката на първо място в същата категория.

сайт на годината

Сайт на събитие / кауза

Победителят на журито в категория “Сайт на събитие/кауза” е сайтът на Конференция Online Advertising. На първо място в същата категория, но по избор на публиката е Sandacite.bg – Българският портал за стара техника

сайт на годината.

Електронен магазин

На първо място в категория “Електронен магазин” е сайтът Esky.bg. Публиката също е отличила като първенец в категорията Esky.bg.

сайт на годината

Медиен сайт

 В категория “Медиен сайт” победител е сайтът на Дневник.бг. Победителят на публиката е Опознай.bg – Пътеводителят на България.
сайт на годината

Блог

В категория “Блог” на първо място е отличен Блог за дигитален маркетинг на Netpeak. Победител на публиката е Майко Мила!

сайт на годината

Продуктов сайт

Победител на журито в категория “Продуктов сайт” е Уча.се. Наградата на публиката определени на първо място MOTORETTA – Eлектрически скутер No.1 в България.

сайт на годината

Сайт за услуги

В категория “Сайт за услуги” първенецът на журито отново е Уча.се. Първо място от публиката е за Езикови училища “Интелект”.

сайт на годината

Mobile app

В категория Mobile app победителя на журито е pCloud.  Публиката избра за свой победител eSky.

Разгледайте целия списък с победители от сайта на наградите.

Прочетете интервюто ни с Жюстин Томс и разберете какви са ползите от участието в конкурса „Сайт на годината“.

 

custom_permalink:
pobediteli-sait-na-godinata-konkurs

Вашият коментар