“Продавай в ETSY- как да превърнем хобито в бизнес” + PRO отстъпка %

Помните ли темата на месечното BDG cъбитито от август? Гост лектор бе Joachim Brackx, основател на VectoriaDesigns – един от най-успешните магазини в Etsy. На 26-ти септември 2019г. той ще участва и в семинара “Продавай в ETSY – как да превърнем хобито в бизнес”, който дава много по-голям детайл върху всеки аспект от продажбите в платформата. Ако искате да се пробвате да продавате някакъв вид дизайн в платформата – това събитие е точно за вас!
PRO членовете на BDG.bg ще открият по-надолу в поста и промо-код, който дава отстъпки при закупуване на билет като по този начин цената става само 10лв.
____

Феспа България в партньорство с Bulgarian Design Group и Artery Team ви кани на семинар “Продавай в ETSY – как да превърнем хобито в бизнес” с много практична информация и споделен опит от хора, които продават и за тях Etsy е платформа за успешен бизнес.

За илюстратори, дизайнери, хора с креативни професии и ентусиасти с интереси в печата, рекламата и продажбите. Ако имате малък магазин в Etsy с хубави продукти, изработени с много старание, но почти нямате продажби или стартирате сега, но все още се ориентирате и не знаете каква стратегия да изградите, посетете семинара.

За вас опит ще споделят лектори с дълъг опит и генерирани сериозни приходи от продажби в Etsy.

ЛЕКТОРИ:

Joachim Brackx – основател на VectoriaDesigns – един от най-успешните магазини в Etsy, предприемач и бизнес ментор, спечелил повече от 400К приходи от продажби на дигитален дизайн. Повече за Joachim тук.

Илиян Опрев – основател на Artery Team – ecommerce и digital marketing партньор за обещаващи дизайн брандове. Artery Team подкрепя и инвестира в творчески проекти с амбиция да изградят creative бизнеси на международно ниво.
Повече за екипа на Артери и Илиян тук.

Красен Вавов, Motiv ADV – от 2016-та година последователно създава търговски марки и онлайн магазини: Cool Bedding – дизайнерски текстил, WallpapArt – тапети и апликации за интериора, Smart WING – иновативни продукти за интериора. Управлява акаунти за онлайн продажба в различни платформи и собствени онлайн магазини.
Повече за работата на Красен тук.

Виктория Кръстева, Мениджър Големи клиенти в DHL Express България – участва активно като лектор и консултант и в специално разработената в DHL Express програма за подпомагане на стартиращи и съществуващи онлайн магазини. Програмата подкрепя развитието на родния бизнес на международната сцена.
Повече за DHL тук.

Иван Георгиев, дигитална агенция Update.bg – ще ви представи нова платформа насочена към дизайнерски продукти, чрез която можете да продавате успешно.
Повече за работата на Иван.

Найден Найденов, Феспа България – ще ви разкаже повече за годишните награди fespa Awards, които дават видимост и познаваемост на дизайнери в над 37 държави по целия свят. Виж повече за Fespa Awards тук.

Etsy seminar

ЗА СЕМИНАРА:

1. На този семинар ще ви разкажем как да направите магазина си успешен канал за продажби, какви продукти да предлагате, как да се позиционирате сред най-успешните търговци.
2. Ще поговорим за спецификите на различните продукти – дигитален дизайн, ръчно изработени или произведени с различни технологии да бъдат. Какви са вкусовете и предпочитанията на клиентите на чужди пазари и как избират какво да купят.
3. Малки или големи продукти да продавате и как това влияе на доставките. Да не забравяме и счетоводните подробности, които могат да се превърнат в главоболия, ако не им обърнете внимание.
4. Всичко това – споделено от хора с богат опит, стотици продажби и години опит с всичките грешки и проби, които могат да ви спестят.
5. Ако сте дизайнери, но нямате време да се занимавате с продажби, ще ви представим и нова възможност да продавате дизайн на продукти и в България.

Семинарът ще се проведе на 26 септември в Интер Експо Център, Конгресен център от 13:00 до 17:00 ч. по време на изложението за печатни и рекламни комуникации COPIS.

Повече информация за семинара, пълна програма и регистрация може да направиш тук. Виж събитието във фейсбук тук.

Стандартна цена за участие в семинара е 25 лв. Всички членове на BDG могат да се възползват от отстъпка – за тях билетите за събитието са 10 лв.

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис код за отстъпка за билетите за семинара. 

Код за отстъпка:

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
prodavai-v-etsy

Вашият коментар