Дизайн отстъпка -15%: Подаръчно майсторене в ЛАБландия

През декември в SmartFabLab ще се проведе работилница (уъркшоп) за изготвяне на уникални подаръци за Коледа по метода на дизайн мисленето. Работилницата предвижда два модула. Двата модула не са самостоятелни, а са свързани логически и надграждат един над друг. Организаторите горещо ви съветват да участвате и в двата модула, за да извлечете заложената в програмата полза.

Модул 1: На 13 Декември, ще ви преведем през пълния процес на метода дизайн мислене, за да превърнете изживяването “подаряване на подарък“ в игра на креативност. Ще ви научим на различни техники като:
· да правите „творческо табло“
· как да разбирате по-добре за кого творите, за да може да измисляте уникални идеи· да се забавлявате, правейки брейнсторминг на идеи
· да измайсторите бърз прототип на идеята си
· да изпробвате силата на прототипа ви в реалността

Модул 2: На 17 Декември, ще надградим над Модул 1 и ще събудим вашата собствена креативност, генерирайки уникални идеи за коледен подарък, от които ще измайсторите най-добрата. Благодарение на екипа на SmartFabLab ще се запознаете с възможностите на дигиталната фабрикация и ползването на машините и инструменти като 3Д принтери, лазерни режещи плотери, фрези и др. Вашата идея ще изскочи от листа и в края на деня ще си тръгнете не само с уникален подарък за ваш близък изработен от вас самите, а и с цял куп нови знания, умения и техники в сферата на иноваторското и творческо мислене, както и на дигиталната фабрикация.

Темата на работилницата ще е стенен (или пък не? :) ) часовник, като материалите могат да са разнообразни – от дървесни материали до плексиглас, PLA, etc.. Могат да се ползват ръчни, аналогови и дигитални технологии, а ние ще преготвим интересни и разнообразни материали.

***********
Цената на работилницата е 120лв и включва :
– Модул 1
– Модул 2
В цената са включени и материалите за изработване на един бр. стенен часовник (махнизъм, стрелки, шперплат, плексиглас, мдф, материал за 3Д принтиране…)

 BDG PRO дизайнерите получават:
-15% отстъпка от цената на курса

Всеки участник, който доведе другарче, с което заедно да работи в процеса на измисляне на подаръка получава 50% намаление ( за единия от двамата участници)!

Програма:
13.12.2016 – 18:00 – 21:00 – Модул “DesignThinking.bg”
17.12.2016 – 10:00 – 18:00 – Модул “Фабрикация”

Линк за записване:
https://goo.gl/m9jAEv
http://doodle.com/poll/dn3by22ewkmenmhz


Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на

custom_permalink:
rabotilnica-maistorene-podaruci-koleda
ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":1,"like_count":1,"comment_count":0,"total_count":1},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507039782
ea_share_count_total:
1

Вашият коментар