Обучение на начинаещи дизайнери и 3D артисти

СофтУни стартира нова програма за обучение на дизайнери и 3D артисти. Тя включва цялостна подготовка на графични и UI дизайнери и специалисти по дигитални изкуства и графична визуализиа и 3D графика и мултимедия. Проектът е голяма придобивка за  българската computer art / design индустрия и като цяло за дигиталното общество.

Част от лекторите са дългогодишни активни членове и ментори на Българска Дизайн Група, сред които е и основателят й Маргарит Ралев, както и Иван Савков, Свет Симов, Георги Балинов, Николай Михайлов, Димитри Дечев и др.

Записването е безплатно. След първия безплатен курс можете да изберете да продължите в следващите курсове за добиване на цялостно дизайн образование.

Учебна програма

design-3d-softuni

Всички желаещи, които искат да кандидатстват за обучение в цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация – SoftUni Creative могат да го направят до 3 септември. Програмата ще стартира на 12 септември, като нейната продължителност е 11 месеца – състои се от 5 основни модула, съставлявани от 10 специално селектирани курса, обхващащи всички основни аспекти на визуалните изкуства.

Обучението стартира с безплатен курс Creative Fundamentals, а след него, на 7 и 8 октомври, се провежда приемен изпит. Успешно преминалите изпита ще имат възможността да продължат обучението си в останалите модули от програмата. Занятията се провеждат всеки вторник и четвъртък, от 19:00 до 22:00 ч., а формите на обучение са присъствена (в учебната зала) и онлайн (дистанционна), така че обучението е подходящо, както за учещи и работещи, така и за курсисти, живеещи извън София.

 Кандидатствай. 

Кандидатствай за цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация на SoftUni Creative! Програмата ще стартира на 12 септември, а кандидатстването е отворено до 3 септември. В продължение на 11 месеца ще се докоснеш до цветния свят на дизайна чрез 10 специално селектирани курса, обхващащи всички основни аспекти на визуалните изкуства. Всичко започва с безплатния курс Creative Fundamentals, като всички успешно преминали изпита ще имат възможността да продължат обучението си в останалите модули от програмата. Кандидатствай още днес!

Първи модул от учебната програма

Design Principles

Модулът Design Principles е първата стъпка към успеха за всеки, който иска да стане криейтив специалист. Чрез безплатния курс Design Fundamentals ще придобиете ясна представа що е то дизайн, естетика, визуализация, композиция и т.н. Обучението е подходящо за напълно начинаещи без какъвто и да е предишен опит или знания, както и за стартиращи графични дизайнери, които искат да се запознаят с основните креативни принципи, термини и процеси. Курсът дава основни знания по композиция, цветознание, шрифтове, работа с решетки, графични символи, светлина.

УМЕНИЯ, КОИТО ЩЕ ПРИДОБИЕШ

 •  Креативно мислене
 •  Редакция на изображения
 •  Създаване на векторна графика
 •  Избор на цвят и цветови палитри
 •  Коректна работа с шрифтове
 •  Познаване на форматите в графичния дизайн
 •  Разполагане на графики във формат

ТЕМИ

 1. Въведение
 2. Композиция
 3. Цветове и палитри
 4. Решетки и сечения
 5. Шрифтове
 6. Графични символи
 7. Софтуери и термини
 8. Обобщение

 Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в графичния дизайн.

ДО КОГА МОГА ДА СЕ ЗАПИША И КОГА СТАРТИРА КУРСЪТ?

Крайният срок за кандидатстване за курса е 3 септември 2017. Обучението стартира на 12 септември и завършва на 5 октомври.

КАК МОГА ДА СЕ ЗАПИША?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК.

КОГА И КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ЗАНЯТИЯТА?

Занятията се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч. в зала Code Ground в сградата на SoftUni.

КАКВИ СА ФОРМИТЕ НА ОБУЧЕНИЕ?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в залите,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИЗПИТЪТ И ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ СЕРТИФИКАТ СЛЕД КРАЯ НА КУРСА?

Изпитът ще бъде под формата на курсов проект. Всеки курсист, който изкара оценка над Много добър (5.00) ще получат официален сертификат от SoftUni Creative.

Виж останалата част от учебната програма.

custom_permalink:
softuni-obuchenie-dizaineri-nachianeshti
ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":1,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507044095
ea_share_count_total:
1

Вашият коментар