Дизайн отстъпка % Стартирай кариера като UX специалист!

Забелязал ли си колко фирми напоследък търсят да наемат User Experience (UX) дизайнери в екипите си? А знаеш ли, че кариерата в UX е с непрестанно нарастваща възвращаемост както в българския, така и в световния технологичен сектор? Искаш да кандидатстваш за дадена позиция, но не си сигурен какво точно прави един UX специалист?

design-kursove-sofia

Дай старт на твоята кариера в UX с курса за начинаещи “User Experience (UX) Basics“, който ще се проведе в Pragmatic, една от водещите школи за IT обучения. Курсът ще те запознае с основните направления на UX – от проучвания с потребители, през различни методи за дизайн и създаване на сайтове и мобилни приложения, и накрая тестване на твоите продукти с реални хора. Всичко това, както и още много знания са събрани във този двумесечен, изцяло практически ориентиран курс.

Програма

1. Kickoff
2. Discovery
3. User Research
4. User Journey
5. Storyboarding
6. Paper Prototyping
7. Layout
8. Interactive Prototypes
9. Visual Design
10. Validation 

Дали курсът е подходящ за мен?

Целта на обучението е да те въведе и запознае с основите на UX. Може би само си чувал за UX, или си по-запознат и искаш да преминеш от сегашната си професия към тази на UX специалист. Независимо от сегашната ти професия, по време на курса ще можеш да приложиш своите знания върху реален проект, който да е началото на твоето UX портфолио. Не са необходими предварителни умения на дизайнер или програмист, за да запишеш и завършиш успешно курса.

Лектор

balinov-picture

Георги Балинов, сн. Личен архив

Георги Балинов е участвал и ръководи създаването на уебсайтове и приложения от повече от 10 години. В момента заедно с партньори развива собствената дигитална агенция HYPE, където UX е основен фокус на всички продукти.

Записването е отворено!

В момента тече записването за курса. При събирането на достатъчно кандидати ще бъде обявена и началната дата на обучението.

Цена на курса: 700 лв. (без ДДС).

Всички Pro Членове на BDG получават 100лв. отстъпка от таксата за курса!  За целта трябва да впишат във формата за регистрация на сайта на Pragmatic, че са с “Pro регистрация в BDG”. След проверка – отстъпката ще бъде приспадната. 


Стани Pro Член на BDG от тук.

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на

 

 

custom_permalink:
ux-design-kursove-otstupka
ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":1,"like_count":1,"comment_count":0,"total_count":1},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":3,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507026162
ea_share_count_total:
4

Вашият коментар