Video / BDG#36 / Коста Атанасов / Произволни мисли за Живота и Изкуството

bdg36-kosta-atanasov-design

“Добре.
Поемете дълбо-о-ко въздух, преди да четете следващото изречение, че е дълго: Уважаеми приятели, както вече несъмнено знаете, на 11-ти Май, в СОХО, Коста Атанасов, който някои от вас познават като “Джовката”, изнесе нещо като презентация на тема “Произволни мисли за Живота и Изкуството” с подзаглавие “Какво щях да кажа на себе си, ако имах машина на времето и БИХ СЕ БИЛ ВЪРНАЛ в миналото, за да си го кажа ( което аз не бих бил направил, понеже, честно казано, всичко си е ОК и няма какво да се лигавим и да се шматкаме излишно из време-пространството”. ОК, готово. Издишайте!”

bdg-36-kosta-atanasov


КРАТКА БИОГРАФИЯ

“За Джовката могат да се кажат много неща, и сигурно са казани, и няма какво да ги повтаряме, особено предвид естеството на част от тях. Работил е предимно в областта на компютърните игри още от зората на българската гейм индустрия; Бил е и в Haemimont, и в Black Sea studios; След което е бил станал фрийлансър и работил с Intel, Chaos Group, Subatomic studios, Spellbound и много други; И продължава като такъв и до ден днешен, когато му остава време да фрийланства между обикалянето на планетата Земя с мотор и повръщането от каяк, щото му става лошо от цялото това преобръщане. Можете да разгледате част от работата му на www.kostaatanasov.com.”

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Продължителност: 123 мин.
Качество: Full HD
Аудио: 123 мин. микрофон-брошка
Видео заснемане и монтаж:
Aleksandar Kostov

Месечните БДГ срещи се провеждат на 11-то число. Заповядай!

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук. 

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507093715
custom_permalink:
video-bdg-36-kosta-atanasov-art-design

Вашият коментар