Video / BDG 43 / Калин Илиев / От дизайн към видео – двете магии в едно!

Калин Илиев беше гост на BDG 43 и превърна последното събитие за годината във вдъхновяващ завършек на 2017. Темата на Калин е “От дизайн към видео – двете магии в едно!” а във видеото по-долу можете да наваксате с нещата, които той разказа.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Калин е човек с разнородни интереси най-вече в Дигиталната индустрия. Вече почти 10 години той развива различни проекти в областите на графичния и индустриалния дизайн, онлайн пазари, видео реклама и дигитален. Гонейки една от детските си мечти, през 2012 година печели изключително престижен конкурс за автомобилен дизайн, с което получава шанс да започне работа в Германия в най-елитното тунинг студио на Mercedes – Brabus.

Осъществил вече една голяма мечта, той решава да се върне в България, където заедно с двама от най-добрите си приятели, създават и развиват студиото за онлайн видео маркетинг WonderSwamp с натрупано до момента портфолио от над 130 български и международни клиенти. В портфолиото им присъстват компании като Microsoft USA, Visa Europe, Shell, Samsung, Nivea, Renault, AstraZeneca, Пощенска Банка, Банка ДСК, Lidl, Kaufland, Mobiltel, eMag, OLX и много други.

Този успех му дава още по-голяма вяра и в години след това стартира и успешно развива още две компании. Една от които специализира в бутоковия начин на обслужване на клиенти в изграждането на корпоративна идентичност под името Eyas Design, а втората е дигиталната агенция BrandЪ.

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Продължителност: 147 мин.
Качество: Full HD
Аудио: 147 мин. микрофон-брошка
Видео заснемане и монтаж:
Aleksandar Kostov

Месечните БДГ срещи се провеждат на 11-то число. Заповядай!

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук. 

custom_permalink:
video-bdg-43-kalin-iliev-design

Вашият коментар