Video / BDG 44 / Димитър Петров / Известен или Ефективен

Първият месец на 2018г. дойде заедно с 44-та месечна БДГ среща с гост-лектор Димитър Петров. Той е от “батковците” на новото поколение български дигитални дизайнери, които придават облика на родния интернет. Темата е “Известен или ефективен през призмата на уеб и интерфейс дизайна”.

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Димитър (a.k.a. chadomoto) е от “батковците” на новото поколение български дигитални дизайнери, които придават облика на родния интернет.  В момента е отговорен за цялостната визия на бранда Tradeo – идентичност, UX, UI на web и мобилни апликации.
Съосновател е и на дизайн студио Amity, където като част от екипа преди години е работил с клиенти като банки, големи софтуерни компании, национални авиолинии, световно известни музиканти, международни списания и др.

Димитър Петров е възпитаник на НХА със специалност „Интериорен и графичен дизайн“. За себе си той разказва, че използва силата на знанието, за да се бори със съвременни проблеми като баналността. Неговата най-голяма мотивация е да бъде част от добри екипи, които умеят да създават визуално уникални и функционално работещи продукти и услуги, които разрешават важни проблеми. Основната му мисия е да влага всичко от себе си в създаването на едно по-добро бъдеще.

LinkedIn профил.
Behance.

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Продължителност: 176 мин.
Качество: Full HD
Аудио: 176 мин. микрофон-брошка
Видео заснемане и монтаж:
Aleksandar Kostov

Месечните БДГ срещи се провеждат на 11-то число. Заповядай!

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук. 

custom_permalink:
video-bdg-44-dimiter-petrov-interface-design

Вашият коментар