Video / BDG 50 / Георги Костов / Web Design UX. Usability vs. Creative

Юбилейното 50-то BDG събитие отново беше с фокус UX и обърна внимание на темата Web Design UX. Гост беше Георги Костов (eDesign), един от “батковците” на българския уебдизайн. С него говорихме за отношението ползваемост-креативност в дизайна.

Дата на събтиието: 11-ти юли, сряда

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Георги Костов е основател и CEO на една от най-успешните уеб агенции в България – eDesign.  Занимава се с уеб технологии от над 20 години и има богат опит в областта на визуална комуникация, уеб дизайн, дигитален маркетинг, програмиране и електронна търговия.

Като част от екипа на eDeisgn той е носител на някои от най-престижните награди за уеб в света – AWWWARDS, THE FWA, Webby Awards, Lovie Awards, CSSDA и др.

Георги е и съосновател, и управляващ съдружник в GombaShop – иновативна SaaS платформа за електронна търговия, която обезпечава успешната дейност на над 1200 електронни магазина в България.

В периода 2012та до 2016та година е член на управителния съвет на Българската Уеб Асоциация. От 2015та е асоцииран член на Международната Академия за Дигитални Изкуства и Наука (IADAS).

Портфолио с проектите на eDesign.

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Продължителност: 132 мин.
Качество: Full HD
Аудио: 132 мин. микрофон-брошка
Видео заснемане и монтаж:
Aleksandar Kostov

Месечните БДГ срещи се провеждат на 11-то число. Заповядай!

Ако искаш да станеш член на BDG и да се възползваш от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук. 

 

custom_permalink:
video-bdg-50-georgi-kostov-web-design-ux-usability-vs-creative/

Вашият коментар