Video / BDG#31 / Борил Караиванов / За различните дизайни, клиенти, проекти, кирилици, манифести…

Последната за 2016 г. БДГ среща се проведе с гост-лектор Борил Караиванов. Събитието с него засегна темите графичен дизайн, шрифтове, кирилица, клиенти, работа по проекти и т.н. Борил е добре познат на дизайн обществото в България и лекцията му беше полезна и интересна за всички участници в срещата.

bdg31-boril-karaivanov

Кратка биография:

Борил е художник на книгата по образование, който работи последователно в областта на графичния дизайн, рекламата и интернет. Той е от първото поколение уеб дизайнери и участва в реализацията на знакови за развитието на българския уеб проекти. Дългогодишен член на управителния съвет в Българската уеб асоциация (bwa.bg) и председател на журито в Български награди за уеб. Борил е автор на множество публикации в списания като .Net (netmag-bg.net) и ProGrafika (www.prograficamagazine.bg). Активен лектор и преподавател в множество работилници и семинари за уеб, графичен и шрифтов дизайн. Той е един от учредителите на инициативата „За българска кирилица“ (cyrillic.bg) и основен виновник за фестивала Типофест (typofest.bg) и обученията Типоклас (typoclass.bg).

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Продължителност: 121 мин.
Качество: Full HD
Аудио: 100 мин. микрофон-брошка
Видео заснемане и монтаж:
Aleksandar Kostov

Борил Караиванов лекция

Месечните БДГ срещи се провеждат на 11-то число и са със свободен вход. Заповядай!

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук. 

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":2,"like_count":2,"comment_count":0,"total_count":2},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507020671
ea_share_count_total:
2
custom_permalink:
video-bdg31-boril-karaivanov

Вашият коментар