BDG среща #118: – Свободен стил в бизнеса и UX-a (с Георги Линков)

🇧🇬 Георги Линков е добре познат като дизайнер, преподавател, жури и съосновател на една от водещите уеб агенции в България. Той предпочита свободния стил – както в креативния бизнес, така и в UX-a.
Какво е да правиш уеб проекти, които цяла България ползва редовно? Какво е да вдигнеш устойчив дизайн бизнес? Какво е да запазиш репутацията на студиото 15+ години? Как се развиват таланти? Какво е най-важното в уеб дизайн бизнеса?
Заповядай да го разпитаме заедно тези и други въпроси 🙌

КОГА: ПОНЕДЕЛНИК (11.3.2024г.)
СТАРТ: 19:30 ч. (заповядайте в залата 19:15ч.)
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ, София
ВХОД НА МЯСТО: 10 лв
(5лв за ПРО членове на БДГ)
+ Facebook СТРИЙМ в групата:
www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup
🍻 Защо да присъстваш в залата, а не просто да гледаш онлайн? Защото така ще направиш нови кариерни контакти и ще се запознаеш с нови приятели. По традиция, след основната част в студиото, продължаваме дискусията в близкия бар🍹
ONLINE: гледай и задавай въпроси в реално време чрез директното видео в BDG групата във Facebook !
За предварителни въпроси – моля, пиши в страницата на ФБ събитието.

_____________________________

⭐️ БИОГРАФИЯ
Георги е съосновател и творчески директор на Studio X. Преди това професионалното му развитие е преминало през няколко рекламни агенции и WEB студия. Занимава се с графичен дизайн, UX и UI повече от 20 години. Носител e на редица награди в УЕБ сферата в България и чужбина. Има над 30 статии върху проблемите на интерактивния дизайн и потребителското преживяване. Участвал е в разработката на визуални и онлайн проекти за едни от най-големите компании в България и чужбина. Преподавал е WEB дизайн в няколко университета, както и е бил гост лектор в различни специализирани курсове по теми свързани с естетическите и функционалните аспекти на онлайн продуктите.
www.studiox.bg
www.fb.com/StudioXCreative

ХОСТ:
➜ Маргарит (Марк) Ралев – www.Ralev.com

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
👍 www.eDesign.bg – we do web
🙌 www.Launchee.space (премиум студио за хубридни събития в София)
👉 www.GEMJI.com – перфектният подарък за приятел-дизайнер

ФОНДАЦИЯ БДГ
Българска Дизайн Група стартира като специализирана онлайн дизайн общност за взаимопомощ през 2007г. с цел да обедини всички дизайнери в България в една организация. Мисията на организацията се реализира поетапно през следващите години чрез серия мини проекти – размяна на контакти, месечни срещи за споделяне на ноу-хау, споделяне на най-нови ресурси, портфолио ревюта, менторство и не на последно място – чрез поддържане на регулярни ежемесечни срещи на живо от 2014г. насам. Във времето, на тези месечни срещи, са споделяли безценен опит над 110 ярки професионалиста от всички сфери на дизайна и креативната индустрия в България.

🙏 Екипът на БДГ благодари на всички приятели на организацията, които подкрепят по един или друг начин това, което правим.
Надяваме се, че ще успееш да надградиш своите умения и мрежа от контакти и през следващото БДГ събитие!

🏆 ДИЗАЙН ЧЛЕНСТВО В КЛУБА
• Искаш ли да се развиваш кариерно и финансово, обменяйки ценен опит и информация с колеги от дизайн бранша?
• Вярваш ли, че заедно можем повече?

⭐️ Ако отговорите на тези въпроси са ДА, то трябва непременно да тестваш нашият BDG клуб!
Разбери повече за възможностите и ползите тук:
https://bit.ly/bdg-register

custom_permalink:
bdg-118-design-business-ux-geo-linkov

Вашият коментар