BDG №84 / Ники Михайлов (DJN) / Етикет за етикета

BDG СЪБИТИЕ №84 [ Присъствено Събитие ]

? Този месец ще направим пълноценно събиране на място в залата на Launchee с гост Ники Михайлов (DJN). Ники специализира в дизайна на етикети за алкохолни напитки и вина. Има близо 20 годишен опит като дизайнер и е един от колегите, които усърдно създават уроци за дизайнери вече години наред. Ще си говорим за детайлите, за клиентите, за фрилансърството, за онлайн присъствието и разбира се – за всички дизайн пинизи, за които искаш да научиш ?

КОГА: 11-ти МАЙ, вторник
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ
ВХОД: безплатен
Линк към facebook: https://fb.com/events/3052635144972914

? ЗА ГОСТА
Николай Михайлов е графичен дизайнер от 2002-ра година.
Работил е в сферата рекламното производство и печатарския бизнес, в последстивие участва в рекламните екипи на няколко холдинга.
В последните 10 години дейността му е фокусирана в дизайна и рекламата на винарски изби и производители. Правил е реклами на вино и твърд алкохол за печатни, уеб и видео материали, 3D визуализации.
Създал е Youtube канал с DJ и Дизайн-свързано съдържане. Поддържа блогове по тези теми.
Макар, че за алкохолния бизнес правенето на винени тикети да е най-представителната част, това е само фрагмент от работата му.
Администратор е и на Facebook групата “Графичен дизайн, България”
Портфолио:
http://wineandspirit.org/portfolio/

? ПОДКРЕПИ ЛЮБИМАТА СИ ДИЗАЙН ГРУПА С ЕДНА “БИРА” ТУК
https://paypal.me/bulgariandesigngroup, за да има още дизайн събития.

? ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
? eDesign.bg – we do web
? Launchee.space (Sofia’s premier space for teaching, workshops, and events)
? Ralev.com – създаване на брандове (от-до) за офлайн и дигитална среда

+++
Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. BDG е място, на което всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.
Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. При нормални обстоятелства – събиранията се правят всеки месец, винаги на 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри, дизайн на опаковки и други креативни теми. Засягаме както технически познания, така и софт скилс, и “работа с клиенти”.

ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Лесно можеш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от % отстъпки към нашите многобройни дизайн партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки. Виж как – тук:
WWW.BDG.BG/REGISTER

? И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш да гледаш с приятел!

 

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg-84-niki-michailov-label-design-wine

Вашият коментар