Награждаване на Проект за Корица за Дизайн Годишник БДГ 2022 – PRINTSPIRATION AWARDS

Регистрация за събитието тук:
https://konicaminolta.bg/bg-bg/events/printspiration-awards

Това е покана за отворена изложба на всички постъпили проекти за корица на Дизайн Годишника на БДГ (2022) и награждаване на победителя в конкурса.
За анонса на самия Дизайн Годишник се предвижда отделно събитие.
На събитието се очаква да присъстват не само дизайнери, но и представители на водещи бизнеси от печатната индустрия. Повече за организацията и изненадите на това дизайн събитие – в текста по-долу:

____________

Уважаеми колеги-дизайнери, уважаеми партньори

Каним ви на специално събитиe, на което отблизо може да видите отпечатани и обогатени над 40 проекта, които бяха входирани в конкурса за корицата на БДГ Дизайн Годишник 2022. Всички дизайнери, включили се в надпреварата, ще може да вземат реализирания проект на визията им за годишника. На място ще стане известен и спечелилият първа награда, чиято корица ще “облече” най-добрите български дизайни за 2022 г. Ще имате възможност да разгледате и мостри, отпечатани и обогатени с MGI, които наши клиенти любезно ще предоставят на вашето внимание.

Събитието ще се проведе на 27 март 2023 г. (понеделник) в Резонатор в гр. София. Обещаваме цветно настроение, дизайнерски коктейли и арт атмосфера.

Начало: 18:30 ч.
Приветствие за добре дошли – Коника Минолта България § БДГ
Кратко представяне на постъпилите дизайни и спецификите на конкурса
Награждаване на победителите в конурса
Разглеждане на реализираните проекти и мостри на MGI
Край: 20:30 ч.
Кога: 27 март 2023 г. (понеделник)
Къде: ул. “20 Април” 13, Петте Кьошета, 1606 София, РЕЗОНАТОР

____________

БДГ благодари на партньорите от Коника Минолта, с помощта на които реализираме не само конкурса за корица, но и целия БДГ Дизайн Годишник 2022!

 

custom_permalink:
bdg-yearbook-cover-awards-2022

Вашият коментар