BDG среща #116: за наградите, брандинга и опаковките – Янко Джаров

🚀 Започваме 2024г. с истории за успехи, награди и дизайн на брандинг и опаковки. За тайните на занаята и пътечките на успеха ще ни разкаже Янко Джаров от Inkpression.

КОГА: ПЕТЪК (12.1.2024г.)
СТАРТ: 19:30 ч. (заповядайте в залата 19:15ч.)
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ, София
ВХОД НА МЯСТО: 10 лв
(5лв за ПРО членове на БДГ)
+ Facebook СТРИЙМ в групата:
fb.com/groups/bulgariandesigngroup

🍻 Защо да присъстваш в залата, а не просто да гледаш онлайн? Защото така ще направиш нови кариерни контакти и ще се запознаеш с нови приятели. 🍹
ONLINE: гледай и задавай въпроси в реално време чрез директното видео в BDG групата във Facebook !
За предварителни въпроси – моля, пиши в страницата на ФБ събитието.

⭐️ БИОГРАФИЯ
Янко Джаров е бранд дизайнер, специалист по печат и творчески директор на българското дизайн студио inkpression™.
Роден в София, Янко завършва Графичен дизайн в Нов български университет, а след това Бранд дизайн в Istituto Europeo di Design (IED), Милано. Именно в Италия развива своите умения по стратегия и брандинг в работата си с водещи световни бранд агенции като Interbrand, Landor и FutureBrand.
През 2015 година желанието за собствен бизнес и носталгията връщат Янко в България, където създава inkpression™.
Студиото се занимава предимно с брандинг – цялостно изграждане на брандове, съчетавайки стратегия и дизайн. В допълнение предлага и специализирани услуги в сферата на дизайна на опаковки, печатни материали и други физически обекти.
inkpression™ е сред първите носители на наградите Pentawards в България и първото българско студио, спечелило награда RedDot в конкурса Brands & Communication Design. За 2023 година inkpression™ е може би най-награждаваното българско студио с цели 8 награди от Европа и Америка.
През останалото време Янко Джаров е в собствената си печатница, където експериментира с различни печатни техники. Консултира брандове и печатници, обича да пътува.
Янко мечтае да създаде още много брандове, които да бъдат успешни, както и иновативни решения в света на опаковките. Вярва, че добрият дизайн трябва да бъде стратегически издържан, с добра визия, но най-вече да изпълнява своето предназначение.
Портфолио:
inkpression.com
instagram.com/inkpsn

ХОСТ
➜ Маргарит (Марк) Ралев (Ralev.com)

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
🙌 Launchee.space (премиум студио за хубридни събития в гр.София)
👍 eDesign.bg – we do web
👉 GEMJI.com – развий дизайн уменията си с дизайнерска настолна игра

ФОНДАЦИЯ БДГ
Българска Дизайн Група стартира като специализирана онлайн дизайн общност за взаимопомощ през 2007г. с цел да обедини всички дизайнери в България в една организация. Мисията на организацията се реализира поетапно през следващите години чрез серия мини проекти – размяна на контакти, месечни срещи за споделяне на ноу-хау, споделяне на най-нови ресурси, портфолио ревюта, менторство и не на последно място – чрез поддържане на регулярни ежемесечни срещи на живо от 2014г. насам. Във времето, на тези месечни срещи, са споделяли безценен опит над 100 ярки професионалиста от всички сфери на дизайна и креативната индустрия в България.
🙏 Екипът на БДГ благодари на всички приятели на организацията, които подкрепят по един или друг начин това, което правим.
Надяваме се, че ще успееш да надградиш своите умения и мрежа от контакти и през следващото БДГ събитие!

ДИЗАЙН ЧЛЕНСТВО В КЛУБА
• Искаш ли да се развиваш кариерно и финансово, обменяйки ценен опит и информация с колеги от дизайн бранша?
• Вярваш ли, че заедно можем повече?
⭐️ Ако отговорите на тези въпроси са ДА, то трябва непременно да тестваш нашият BDG клуб!
Разбери повече за възможностите и ползите тук:
https://bit.ly/bdg-register

custom_permalink:
bdg116-yanko-djarov-branding-packaging-design

Вашият коментар