COPIS 2023 – 13-15 септември

Сферите на рекламата и печата – в очакване на изложение COPIS 2023
(специално предложение за всички PRO BDG членове най-долу в текста)

От 13 до 15 септември събитието събира представители на стотици брандове в столичния Интер Експо Център

Рекламата, печатът, графичният и пространственият дизайн попадат под светлините на прожекторите на българското изложение COPIS. От 13 до 15 септември събитието, посветено на рекламата и печата, ще отвори врати в Интер Експо Център и ще събере индустрията за 11-и път в София. 

Изложение COPIS умело съчетава четирите компонента – бизнес платформа, споделяне на know-how, внедряване и създаване на нови тенденции и професионално усъвършенстване. Форматът ще превърне София в притегателна точка за рекламни дизайнери и агенции, фрийлансери, дистрибутори и търговци, специалисти по маркетинг и реклама, собственици и представители на печатници и издателски къщи, бранд мениджъри, фотографи и собственици на фотографски студиа и др. 

В професионалната среда на изложение COPIS, организирано от Интер Експо Център, в партньорство с FESPA BULGARIA ASSOCIATION и Българска Дизайн Група (BDG.bg), български и чуждестранни изложители ще представят на публиката стотици брандове и продукти. Успоредно с това, изпълнявайки мисията си да създават оптимални условия за бизнеса в бранша на печатните и рекламните комуникации, организаторите продължават да развиват съпътстващата програма. 

„Дизайнът ще е сред акцентите през тази година“, споделят те и обещават съвсем скоро да разкрият повече за съпътстващите събития от 13 до 15 септември, в които дейно ще се включат водещи университети и академии по дизайн. Сред тях са Нов Български Университет, SoftUni Creative, Know-How Show-How и Design Academy, които са и партньори на COPIS 2023.

Рекламата и печатът са твоята бизнес и професионална мисия? Търсиш нови идеи? Или искаш днес да откриеш утрешните тенденции?
Ела на COPIS от 13 до 15 септември.


👉 BDG членовете имат специална отстъпка от 50% за всеки билет: copis23bdg50
👉 BDG PRO членовете имат специална отстъпла от 100% за всеки билет (кодът е видим  по-долу след логване в системата)

За да се възползвате от отстъпката, всеки желаещ трябва да се регистрира в платформата https://iec.urboapp.com/bg/e13880-copis-2023  и след добавяне на билета в количката – да въведе съответния код и да получи онлайн билета си на имейл.

COPIS 2023 в социалните мрежи (виж кои колеги ще ходят):
https://facebook.com/events/3317952995120495/
https://linkedin.com/events/copis20237079457434028621825/  

 

 

custom_permalink:
copis-2023-print-advertising-expo-bg

Вашият коментар